news

„Obiectele” misterioase au ajuns si deasupra Romaniei. Doua avioane militare au fost trimise sa inspecteze

Sistemul de supraveghere aeriana al Fortelor Aeriene Romane a detectat marti, in jurul orei 12.30, o tinta aeriana de dimensiuni mici, avand caracteristicile de evolutie asemanatoare unui balon meteorologic, in spatiul aerian national, anunta MApN. Echipajele a doua aeronave trimise in zona nu au confirmat prezenta tintei aeriene nici vizual, nici pe radarele de bord.

”Sistemul de supraveghere aeriana al Fortelor Aeriene Romane a detectat marti, 14 februarie, in jurul orei 12.30, o tinta aeriana de dimensiuni mici, avand caracteristicile de evolutie asemanatoare unui balon meteorologic, care evolua la o altitudine de circa 11.000 de metri in spatiul aerian national, in Sud-Estul Romaniei. Autoritatile romane au aplicat toate procedurile standard de la momentul detectarii obiectului, iar doua aeronave MiG-21 LanceR ale Fortelor Aeriene Romane din serviciul de lupta Politie Aeriana sub comanda NATO au decolat de pe Baza 86 Aeriana Fetesti, in jurul orei 12.40, fiind directionate catre zona unde a fost semnalata tinta aeriana”, transmite MApN.

Echipajele celor doua aeronave nu au confirmat prezenta tintei aeriene, nici vizual, nici pe radarele de bord. Aeronavele au fost mentinute in zona aproximativ 30 de minute, pentru clarificarea deplina a situatiei aeriene, dupa care au revenit pe baza aeriana.

Fortele Aeriene Romane monitorizeaza permanent, in cooperare cu fortele Aliate, spatiul aerian national si zona din proximitate, da asigurari Ministerul Apararii.

Statele Unite au doborat trei obiecte zburatoare neidentificate deasupra teritoriului lor si al Canadei in ultimele zile, dupa ce la 4 februarie doborasera un balon chinezesc suspectat de activitati de spionaj. Aceste ultime trei obiecte zburatoare neidentificate au fost doborate vineri deasupra Alaskai (nord-vest), sambata deasupra Yukonului, in nord-vestul Canadei, si duminica deasupra lacului Huron, in nordul Statelor Unite.

Casa Alba a organizat luni o conferinta de presa in care a impartasit publicului american ultimele informatii oficiale in legatura cu obiectele neidentificate care pluteau la inaltime si pe care armata le-a doborat in ultimele zile, dand asigurari ca nu exista nicio dovada de activitate extraterestra, dupa ce un general american de rang inalt nu a exclus o asemenea ipoteza.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

2 ore ago

Armata israeliana a recuperat cadavrele a trei ostatici din Fasia Gaza. IDF considera ca mai sunt inca 132 retinuti de Hamas

Armata israeliana (IDF) a anuntat ca a recuperat trupurile a trei ostatici din Fasia Gaza.…

2 ore ago

Si Zelenski respinge propunerea de „armistitiu olimpic”: „Sa fim sinceri… Emmanuel, nu cred”

„Moscova s-ar folosi de orice suspendare a ostilitatilor” pentru a-si apara avantajul militar, a declarat…

3 ore ago

Rares Bogdan explica de ce apare pe afis langa Lia Olguta Vasilescu: „Sunt perceput ca fiind patriot”

Rares Bogdan a fost intrebat, sambata, in emisiunea Insider Electoral de la Prima Tv, despre…

3 ore ago