Oficial: Cadavrul din dormeza patului este al unei fetite de 12 ani. Mama a fost arestata in Catalonia

news

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a anuntat marti ca, in urma expertizei genetice efectuate de INML, s-a stabilit ca persoana decedata, gasita intr-un sac din plastic in lada canapelei unei locuinte din Sectorul 4 al Capitalei, este o fata de 12 ani.

„La data de 06.06.2023, in baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul National de Criminalistica, s-a stabilit ca persoana decedata, gasita intr-un sac din plastic in lada canapelei unei locuinte din municipiul Bucuresti, Sector 4, este o minora in varsta de 12 ani, identificarea avand loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatalui minorei”, a transmis Parchetul intr-un comunicat de presa.

Tatal fetitei a anuntat de la inceputul lunii mai ca fetita este disparuta, au precizat surse judiciare pentru aktual24.ro. Mama fetitei ar fi in strainatate, alaturi de concubin.

Citeste si: A fost arestata in Catalonia mama fetitei de 12 ani al carei cadavru a fost gasit intr-un apartament din Sectorul 4. Anuntul Mossos d’Esquadra

Precizarile vin dupa ce, luni, informatiile difuzate in spatiul public indicau ca ar fi vorba despre o femeie.

„La data de 03.06.2023, politistii Sectiei 16 au fost sesizati de proprietarul unui apartament din municipiul Bucuresti, Sector 4, cu privire la faptul ca, dupa plecarea unor chiriasi, a gasit in lada canapelei un sac din plastic, ce emana un miros de putrefactie. Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti s-a sesizat din oficiu si a inceput urmarirea penala cu privire la infractiunea de omor. In datele de 3 si 4.06.2023, procurorul criminalist, politisti din cadrul Serviciului Omoruri si cei din cadrul Serviciului Criminalistic au efectuat cercetarea la fata locului, fiind ridicate mai multe mijloace de proba ce urmeaza a fi valorificate in cauza”, spunea Parchetul cu o zi in urma.

Tot pe 3 iunie, sacul din plastic a fost transportat la INML, unde a fost desfacut, constatandu-se ca „in interior se afla cadavrul unei persoane de sex femeiesc, aflat in stare de putrefactie. Autopsia medico-legala a stabilit ca moartea persoanei neidentificate, de sex femeiesc, a fost violenta”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: