Olguta si Manda declara razboi Ardealului: „De ce doar in Ardeal sunt deschise tronsoane de autostrazi?/Ce se intampla acolo in Ardeal?”

politica

Lia Olguta Vasilescu si sotul ei, Claudiu Manda, au lansat vineri mai multe atacuri la adresa ardelenilor, in cadrul conferintei judetene de alegeri a PSD Dolj.

„Sunt foarte multe trosoane de autostrazi deschise doar in zona Ardealului, nimic pe sud. Nimic pe Moldova. De ce? De ce toate guvernarile de dreapta s-au dus numai pe zona aia? E corect sa fie asa?

(…) De ce este subfinantat drumul expres Pitesti Craiova? Stiti ca la ora actuala constructorii lucreaza pe avansul care s-a platit de catre guvernarea PSD?”, a atacat Lia Olguta Vasilescu, presedinte PSD Craoiva, in cadrul unui discurs sustinut in fata pesedistilor din Dolj.

La randul sau, Claudiu Manda, presedinte PSD Dolj, a sugerat ca pe ardeleni nu-i ajuta capul intrucat voteaza „cu dreapta” desi partidele de dreapta „le-a taiat din salarii, a dus economia in jos”.

„Ce se intampla acolo in Ardeal, in care de fiecare data cand guvernarea de dreapta le-a taiat din salarii, a dus economia in jos, au dovedit ca nu sunt in stare sa guverneze, si de fiecare data cand sunt alegeri voteaza cu dreapta ca este in trend. Nu inteleg, dar probabil ca pana la urma o sa inteleg”, a declarat Claudiu Manda.

Comentarii: