politica

Olguta Vasilescu, campanie ilegala, ii acuza pe liberali de „rautate”: „Copiii craiovenilor nu isi pot achizitiona o acadea”

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a continuat sa transmita mesaje electorale si sambata, desi legea interzice propaganda electorala cu 24 de ore inainte de alegeri. Ea ii acuza pe liberali de „rautate” pentru ca au inchis casutele cu dulciuri din zona centrala a Craiovei.

„Poate va intrebati cum ar fi aratat zona centrala cu casutele deschise… Asa! Astazi, cativa comercianti, stiind ca sunt in deplina legalitate, au deschis. In mai putin de o jumatate de ora a iesit prefectul sa-i ia la rost: ‘Ma sfidati aici, sub fereastra mea?’ Va dati seama ca omul are o frustrare personala. I-a pus sa inchida. Motivul? Autorizatia de casute nu e semnata personal de primar. In conditiile in care acordul se da de directia de patrimoniu, dintotdeauna. Asa e si legea. Nu am nicio problema sa contrasemnez orice. Sa vad ce mai inventeaza. Chiar nu inteleg de ce copiii craiovenilor nu isi pot achizitiona o acadea sau o jucarie? Cata rautate zace in voi?”, a scris Olguta Vasilescu pe Facebook.

Ea a cerut apoi voalat ca duminica sa fie votat PSD-ul.

„Duminica iesiti la vot! Copiilor vostri nu trebuie sa le fie interzis sa se bucure macar de sarbatori!”, a mai scris Vasilescu.

Campania electorala pentru alegerile parlamentare s-a incheiat incheie sambata, la ora 7:00

Potrivit Legii pentru alegerea Senatului si Camerei Deputatilor, campania electorala incepe cu 30 de zile inainte de ziua votarii si se incheie cu 24 de ore inainte de momentul inceperii votarii.

Prin urmare, campania pentru scrutinul din 6 decembrie a inceput in 6 noiembrie, fiind o campanie atipica din cauza restrictiilor impuse in contextul pandemiei de COVID-19. Campania in audiovzual s-a incheiat vineri, la ora 7:00.

Conform legii, continuarea propagandei electorale dupa incheierea campaniei constituie contraventie si este sanctionata cu amenda de la 4.500 lei la 10.000 lei.

Constatarea contraventiei si aplicarea sanctiunilor sunt facute de catre: ofiterii si agentii de politie din cadrul Politiei Romane si de ofiterii si subofiterii din cadrul Jandarmeriei Romane.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

9 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

9 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

9 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

9 ore ago