externe

Oligarhii rusi mor pe capete: vicepresedintele Lukoil a decedat „subit”, la doar 54 de ani – este al patrulea manager al companiei care moare in ultimii doi ani

Vitali Robertus, in varsta de 54 de ani, vicepresedinte al companiei rusesti de petrol si gaze Lukoil, a fost gasit decedat la domiciliul lui din Moscova.

„Suntem profund intristati sa anuntam ca Vitali Vladimirovici Robertus, vicepresedinte al companiei, a murit subit la varsta de 54 de ani”, se arata in comunicatul oficial al Lukoil ,citat de cotidianul Ukrainska Pravda.

Moartea lui Robertus a fost a patra in randul managerilor de top ai Lukoil in ultimii doi ani.

Vladimir Nekrasov, presedintele Consiliului de Administratie al Lukoil, a murit in octombrie 2023 din cauza unei „insuficiente cardiace acute”.

Nekrasov a condus Lukoil dupa ce Ravil Maganov, presedintele anterior, a murit dupa ce a cazut in mod misterios de la o fereastra a Spitalului Clinic Central din Moscova, in august 2022.

De asemenea, Alexander Subbotin, fostul director de vanzari al companiei, a murit in mai 2022. O ancheta a concluzionat ca Subotin a murit, de asemenea, din cauza unei „insuficiente cardiace acute”.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

5 ore ago

Polonia va cheltui 2,3 miliarde de euro pentru un „scut estic”. Sistemul de fortificatii a inceput sa fie deja construit

Polonia va investi peste 2,5 miliarde de dolari (2,3 miliarde de euro) in incercarea de…

5 ore ago

Starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico: „pronostic pozitiv”, spune ministrul slovac al Sanatatii

Pronosticul privind starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico dupa tentativa de asasinat „este…

5 ore ago

Robotii si inteligenta artificiala, folosite pentru a ajuta femeile sa ramana insarcinate. Este acesta viitorul fertilizarii in vitro?

In mod normal, fertilizarea in vitro (sau FIV) este o „afacere” realizata manual. Medicul realizeaza…

5 ore ago