Oprea promite ca nu va TRADA

politica

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca nu crede ca actuala majoritate guvernamentala are vreo problema cu motiunea de cenzura a PNL, din 5 iunie, subliniind, totodata, ca partidul sau „este si ramane parte dintr-un guvern bun” pentru Romania.

Intrebat despre motiunea de cenzura a PNL, presedintele UNPR, Gabriel Oprea a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca nu crede ca „actuala majoritate guvernamentala are vreo problema cu motiunea din 5 iunie”.

„Intotdeauna am sprijinit guvernele din care am facut parte, e o problema de bun simt pana la urma sa-ti respecti cuvantul si sa creezi. Si noi am creat in mod indubitabil – ma refer la UNPR – in ultimii cinci ani stabilitatea economica si politica de care Romania a avut nevoie, mai ales intr-o conjunctura economica complicata sau in actualul context de securitate”, a spus Oprea, adaugand ca Romania genereaza stabilitate si securitate in regiune.

„Pentru ca stiu ca intotdeauna apar zvonuri, apar speculatii, vreau sa precizez inca o data ca UNPR este parte a actualei majoritati guvernamentale, este si ramane parte dintr-un guvern bun, apreciem noi, pentru Romania. Cu alte cuvinte il sustinem pe premierul Victor Ponta si sustinem parteneriatul corect pe care-l avem cu presedintele Klaus Iohannis”, a mai spus Oprea, citat de Mediafax.

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat, sambata, la Pitesti, in cadrul Consiliului National al PNL, depunerea in Parlament, pe 5 iunie, a motiunii de cenzura la adresa Guvernului, pe tema votului prin corespondenta.

Alina Gorghiu a facut anuntul in cadrul reuniunii Consiliului National al partidului, de la Pitesti.

”E singurul lucru care ne mai lipsea. Avem premier, avem program de guvernare, ne mai trebuie motiune de cenzura. Pe scurt, 5 iunie, tema este pe una pe care nu o putem refuza romanilor din diaspora, votul prin corespondenta”, a afirmat Alina Gorghiu, in aplauzele reprezentantilor PNL.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: