Orban taie in carne vie, conducerea unei organizatii PNL a fost demisa pentru ca a facut blat cu PSD. Ordin: „Sa il trimiteti in Madagascar, langa Mazare”

politica

Biroul Executiv al PNL a decis, miercuri, demiterea conducerii PNL Sector 3, liderul partidului, Ludovic Orban, declarand ca obiectivul este ca noua conducere care va fi aleasa sa il trimita pe primarul Robert Negoita in Madagascar, alaturi de prietenul si colegul lui de partid Radu Mazare.

„Am luat decizia de a demite conducerea filialei Sector 3, a presedintelui Florin Alexa si a Biroului Permanent al Sectorului 3. (…) Stiti foarte bine ca Robert Negoita i-a trimis pe cetatenii romani, daca nu le convin taxele pe care le propune, sa se duca in Madagascar. Obiectivul nostru este ca noua conducere care va fi aleasa sa il trimita pe Robert Negoita in Madagascar, alaturi de prietenul si colegul lui de partid care si-a gasit un soi de azil in Madagascar, Radu Mazare. (…) Ne dorim sa declansam o ofensiva extrem de puternica impotriva actualului primar al Sectorului 3, care se vede din ce in ce mai clar ca risipeste banul public, vine numai cu propuneri care sunt impotriva interesului cetatenilor, regulamentul de parcari, care a comis nenumarate ilegalitati”, a declarat Ludovic Orban la finalul sedintei Biroului Executiv al PNL.

In sedinta de miercuri a Biroului Executiv, PNL a decis si excluderea din partid a senatorului Daniel Zamfir.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: