politica

Ordinul se executa. Pesedistii nu stiu de ce trebuie sa se imbrace in alb la mitingul lui Dragnea: „Speram ca vom trezi spiritul romanilor”

Presedintele PSD Arad, deputatul Dorel Caprar, considera ca organizarea unui miting ”impotriva abuzurilor institutionale” era necesara pentru ca romanii ”sa nu se mai lase calcati in picioare”, el aratand ca organizatia judeteana a partidului va trimite la Bucuresti pana la 1.600 de oameni, care isi vor suporta costurile de deplasare. Caprar a declarat ca a primit o recomandare de la Bucuresti pentru ca participantii sa poarte tinuta alba, insa nu a explicat semnificatia. PSD Arad va trimite intre 1.500 si 1.600 de oameni a mitingul anuntat in Capitala, care se vor deplasa cu autocare, microbuze, masini personale si cu trenul, urmand sa isi suporte costurile.

Liderul PSD Arad, deputatul Dorel Caprar, a declarat, marti, pentru News.ro, ca din punctul sau de vedere era necesara organizarea unui miting, aratand, insa, ca manifestarea nu va fi pentru sustinere a Guvernului, ci ”impotriva abuzurilor institutionale”.

”Un miting era necesar pentru a arata Romaniei ca PSD este unit. PSD Arad va participa cu 1500 – 1600 de persoane. Speram ca vom trezi spiritul romanilor, pentru a nu se mai lasa calcati in picioare de anumite institutii care au functionat si mai functioneaza dupa bunul plac, iar legea este lasata la o parte”, a spus Caprar.

Intrebat la care institutii se refera, deputatul a spus ca nu doreste sa intre in amanunte. El a precizat, insa, ca se refera in special la ”abuzurile institutionale din Justitie”.

Intrebat daca participantii vor purta o tinuta anume la protest, Caprar a psus ca a primit o recomandare de la organizatia centrala a PSD pentru a se purta o tinuta alba, tricou sau camasa, insa nu a dorit sa explice semnificatia. Manifestantii vor mai avea pancarte si steaguri.

Liderul PSD Arad nu a dorit sa-si exprime punctul de vedere cu privire la eventuala suspendare a presedintelui Klaus Iohannis, precizand ca asteapta inainte o decizie a forurilor interne ale partidului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

George Simion ii injura si ii ameninta pe „tradatorii” care au parasit partidul AUR in ultimele zile: „Venim dupa voi!” – VIDEO

Intr-un videoclip postat pe canalul sau favorit de comunicare, reteaua sociala chinezeasca TikTok, liderul AUR,…

19 minute ago

Cu o vechime in munca de 42 de ani, dintre care zece ca presedinte, Klaus Iohannis ar putea avea o pensie de aproape 9.000 de lei

In varsta de 65 de ani, Klaus Iohannis are o vechime in campul muncii de…

51 de minute ago

Indemn socant al lui Lukasenko catre sportivii care vor participa la Olimpiada de la Paris: „Spargeti-le fata, aratati-le ca sunteti adevarati belarusi”

In timpul unei conversatii cu jurnalistii desfasurata ieri, cu prilejul sarbatoririi zilei de 1 Mai,…

O oră ago

Doi barbati din Iasi au primit o noua sansa la viata, gratie rinichilor prelevati pentru transplant de la Sofia si transportati cu un avion SMURD

Avionul SMURD Bombardier Learjet 75 nr. 1123 a incheiat, miercuri seara, o misiune care a…

O oră ago

Un sofer iresponsabil a incercat sa traverseze cu masina raul Bistrita si a ramas blocat in mijlocul acestuia, fiind salvat de pompieri

Situatie uluitoare in Bistrita-Nasaud. Un sofer a incercat sa traverseze cu masina raul Bistrita, dar…

2 ore ago

Statele Unite au acuzat Rusia ca ar fi folosit agenti chimici interzisi in razboiul din Ucraina

Statele Unite acuza Rusia ca a folosit un agent chimic, cloropicrina, impotriva fortelor ucrainene, incalcand…

2 ore ago