Orlando anunta ca se sacrifica. Ii va da el „palme” presedintelui Iohannis in numele poporului roman: „Imi voi asuma ‘riscul’ de a fi acea ‘palma a natiunii'”

politica

Senatorul PSD Eugen Teodorovici, fost ministru de Finante, sustine ca el isi asuma misiunea de a-i trage palme presedintelui Klaus Iohannis in numele poporului roman. Imi voi asuma ‘riscul’ de a fi acea ‘palma a natiunii’ data pe obrazul celui care intelege doar sa beneficieze de avantajele functiei fara a-si asuma deciziile absolut necesare pentru toti romanii”, afirma Teodorovici pe Facebook.

„Domnule Iohannis, va place sau nu, TREBUIE sa fiti presedintele NOSTRU‼️ Nu este prima data cand fac apel la presedintele Iohannis! O noua sansa pentru el si una istorica pentru NOI, pe care o are acum sa devina LIDERUL care UNESTE toate fortele politice la masa deciziilor pentru singurul interes care conteaza, interesul NATIONAL‼️

Un presedinte reales NU trebuie sa mai aiba mize electorale, ci exclusiv DATORIA de a-si sluji natiunea prin forta mandatului castigat prin vot, forta ce trebuie dovedita dincolo de sustinerea unui partid politic precum PNL-ul, care si-a aratat mult prea repede INCOMPETENTA crasa.

Traim vremuri atipice generate de criza sanitara mondiala si se anunta altele extrem de grele din punct de vedere economic. Romania si fiecare cetatean roman au acum nevoie, mai mult ca oricand, nu doar de o persoana care joaca si mimeaza rolul de presedinte, ci de un LIDER‼️

Romanii chiar respecta regulile si fac sacrificii personale, dar nu pot si nu trebuie sa fie mintiti si amagiti‼️ Ei au nevoie de un mesaj FERM si INCURAJATOR, de o voce puternica si hotarata care sa ii convinga fara sa ii roage si fara sa le dea ordine.

Romanii vor MASURI ferme impotriva COVID 19 dar asteapta si DECIZII urgente pentru salvarea economiei nationale‼️

Incepand de azi, din partea tuturor acelora care nu pot, nu vor sau nu au curajul sa se implice voi prelua mesajul lor si am sa-l aduc in fata opiniei publice, voi “sanctiona” orice atitudine a presedintelui Iohannis, orice actiune sau inactiune de natura a afecta interesele poporului roman‼️

Imi voi asuma “riscul” de a fi acea „palma a natiunii” data pe obrazul celui care intelege doar sa beneficieze de avantajele functiei fara a-si asuma deciziile absolut necesare pentru toti romanii si, culmea, sa incalce cu atata usurinta si total nejustificat “solidariatea politica” la care facea apel cu atata convingere!

Vreau sa il vad pe presedintele Iohannis ca isi doreste sa lupte pentru aceasta tara asa cum ar face-o un adevarat om de stat, asa cum ar face-o un adevarat lider‼️ Vreau sa vad ca, indiferent de vremurile pe care le traim, romanii NU vor fi sacrificati de dragul sparanghelului german‼️”, a scris Teodorovici pe Facebook.

Teodorovici s-a remarcat de-a lungul timpului prin numeroase iesiri exotice sau de-a dreptul suburbane.

Citeste si: Orlando, o noua golanie. Tipete pe la spatele ministrului Finantelor, chiar in timp ce acesta era in direct la TV

Comentarii: