„Padurea cercetasilor”, munca a 1.600 de copii, distrusa cu ajutorul acestui primar PSD: „Porcul nu e porc destul” – Video

news

„Padurea cercetasilor”, o zona impadurita in Popesti-Leordeni de catre peste 1.600 de copii, a fost rasa de pe fata pamantului, copacii fiind taiati sau smulsi din radacini. Cel mai probabil este vorba despre interese imobiliare.

In noiembrie 2018, cercetasi si copii din sase judete s-au strans la Popesti-Leordeni pentru a impaduri un teren pe care s-a aflat o groapa de gunoi. Copiii, cu varste intre 5 si 14 ani, au plantat atunci mii de copaci. La sfarsitul lunii martie, zona a fost distrusa de buldozere, copacii fiind striviti, taiati sau smulsi din radacini.

Coordonatorul proiectului „Padurea cercetasilor”, Ovidiu Titi Ciutescu, afirma ca principalul vinovat este primarul PSD al localitatii Popesti-Leordeni, Petre Iacob.

„Petre Iacob confirma regula care spune ca porcul nu e porc destul pana nu e si fudul!

Bianca este mama unuia dintre cercetasii veniti in Popesti-Leordeni sa ajute la infaptuirea proiectului ‘Padurea Cercetasilor’. Dimineata mi-a scris ca este foarte trista de cele vazute pe imagini, ca si cercetasul ei este la fel de dezamagit, ca i-ar scrie ceva lui Petre Iacob… Am ajutat cetateanul in cauza cu nr de telefon al Primarului Care Nu Este!

La ceva timp, doamna Bianca a revenit si mi-a comunicat ca a fost placut surprinsa ca Petre Iacob i-a raspuns la mesaj printr-un apel telefonic… Dar ce i-a zis nea Petrica? Aici e surpriza… ‘Ciutescu minte. A fost acolo si a filmat doar coltul ala, in care am distrus 15-20 de copaci. Uita sa spuna ca in coltul celalalt am plantat 200-300 de copaci. Nu s-a intamplat nimic acolo!’

Carevasazica, nea Petrica, dupa ce ca recunosti ca ai distrus…nici macar nu ai regrete. Sunt tare curios ce zice Politia Locala in acest sens: merita cetateanul Petre Iacob amenda sau ii dam o prima pentru fapte bune?

Cat priveste treaba cu plantatul in coltul despre care pomenesti…nimeni nu contesta ca ieri ai scos talibanii la treaba. Problema este ca ai facut prost treaba acolo si daca vrei sa si intelegi ce ai gresit, poti lua orice inginer sa iti explice. Ca sa nu mai spun ca ar fi trebuit sa replantezi ce ai distrus si sa umpli golurile ramase de la plantatia initiala, pe care exista parteneriatul!!”, a scris Ciutescu pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: