Partidul i-a dat inca o functie lui Teodorovici. Orlando a devenit si trezorier al Federatiei Romane de Rugby

politica

Fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici (PSD), care a devenit trezorier al Federatiei Romane de Rugby odata cu realegerea lui Alin Petrache la conducerea federatiei, afirma ca intotdeauna a promovat si sustinut sportul romanesc. Presedintele Federatiei Romane de Rugby, Alin Petrache, fost deputat PSD, a vorbit sambata, la Realitatea Plus, despre noua functie pe care o va detine Teodorovici, afirmand ca pe acesta il recomanda experienta in domeniu si pasiunea.

”De astazi ma alatur echipei Federatiei Romane de Rugby. Voi face echipa buna cu Alin Petrache, Bogdan Marinescu, Mircea Copaci si Anton Pisaroglu, Emilia Vizitiu, Stefan Demci, Ciprian Popa, Neculai Nichitean, Marius Tincu, Cornel Negrut, Cornel Ghenea, Andrei Ioan Szemerjai, Florin Matei si Bogdan Muntean. Intotdeauna am promovat si sustinut sportul romanesc care ne-a facut de atatea ori sa fim mandri ca suntem romani”, a scris el pe Facebook.

In opinia sa, rugby-ul este unul dintre campionii sportului romanesc.

”Ramane unul din sporturile care au creat caractere! Ramane un motiv de mandrie prin rezultatele obtinute de ai nostri – ca STEJARII – in competitiile cele mai importante. Iubesc rugby-ul, iubesc sportul, iubesc spiritul de echipa si forta pe care ti-o inspira. As putea spune ca nu stiu daca am ales eu rugby-ul sau rugby-ul m-a ales pe mine! Poate pentru ceea ce vad eu in acest sport: motivatie, perseverenta, indemanare, anduranta, spirit de echipa … si fair-play”, afirma fostul ministru.

Citeste si: Oligarhia rosie. Functie „rezervata” pentru Teodorovici la Curtea de Conturi timp de 8 ani. Cum s-a intors director, desi sustinea ca va merge in mediul privat

Teodorovici a revenit la Curtea de Conturi dupa ce nu a mai intrat in Parlament, sustinand ca avea post rezervat inca de acum 8 ani.

Alin Petrache a fost reales sambata, in functia de presedinte al Federatiei Romane de Rugby, la Adunarea Generale Ordinara de Alegeri de la Izvorani.

”Eu cred ca este un om cu experienta mare din punctul de vedere al economiei si finantelor. Nu este remunerat, o face din pasiune. Cred ca este o personalitate care stie sa atraga din punctul de vedere al parteneriatelor pe care ni le dorim mult mai multe lucruri. De fiecare data ne-am dorit sa aducem oameni importanti ca experienta”, a afirmat Petrache, la Realitatea Plus, citat de news.ro.

Alin Petrache a fost deputat PSD din 2012, iar apoi cu ajutorul PSD a ajuns presedintele al Comitetului Olimpic Roman.

Echipa FRR aleasa in urma Adunarii Generale Ordinare de Alegeri: Alin Petrache – Presedinte; Bogdan Marinescu, Mircea Copaci si Anton Pisarlogu – Vicepresedinti; Eugen Orlando Teodorovici – Trezorier; Emilia Vizitiu – SuperLiga, DNS si rugby feminin; Stefan Demci – SuperLiga, DNS si rugby feminin; Ciprian Popa – AJR-uri si AMRB; Neculai Nichitean – Membru; Marius Tincu – Membru; Cornel Negrut – Membru; Cornel Ghenea – Membru; Andrei Ioan Szemerjai – Copii si juniori; Florin Matei – Secretar General; Bogdan Muntean – Antrenor Federal.

Mai mult despre:

Comentarii: