Paruiala pesedista. Gabriela Firea, cronicara meciului: „Mutu a tipat, a aruncat cu o sticla. Badulescu l-a imbrancit”

politica

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat joi ca edilul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a avut o altercatie cu viceprimarul Aurelian Badulescu, ea adaugand ca se doreste in mod ilegal si in forta ”decapitarea” viceprimarului din ”razbunare politica”, pentru ca a sustinut-o in disputa cu Liviu Dragnea.

Firea a afirmat intr-o interventie la Romania Tv ca disputa a inceput dupa ce Gabriel Mutu a incercat sa introduca ilegal pe ordinea de zi o hotarare privind inlocuirea din functie a viceprimarului Badulescu.

„In primul rand, nu exista un astfel de proiect pe ordinea de zi. Eu am convocat potrivit legii aceasta sedinta de Consiliu General cu 81 de proiecte. Iar domnul Mutu, cand si-a dat seama ca a gresit din punct de vedere juridic, a pus presiune pe consilierii generali sa iasa urgent din sala ca sa vada care vor fi pasii urmatori, dorind neaparat sa realizeze aceasta rafuiala politica si sa-l scoata din consiliu pe viceprimarul Aurelian Badulescu. Mi-au transmis colegii de la Politia Locala si colegii consilieri ca domnul Mutu a ridicat foarte mult tonul, a tipat, i-a amenintat si a aruncat cu o sticla cu apa, nu cu un pahar cu apa, in domnul Badulescu, l-a imbrancit, l-a si impins. (…) Bineinteles, s-a desprins din imbranceala domnului Mutu si domnul Badulescu a ripostat”, a explicat Firea.

Citeste si: PSD, adunatura de barbari. Badulescu i-a dat un pumn sefului PSD Bucuresti. Gabriela Firea, isterizata: „Dragnea sa isi ia batausii de aici”

Ea a adaugat ca primarul Gabriel Mutu trebuia sa fie la o sedinta a Consiliului local Sector 6.

„Eu cred ca un primar trebuie sa fie in primul rand printre cetateni. Domnul Mutu are, in acest moment, sedinta de consiliu local la care absenteaza. In schimb, a venit cu sase gorile la Consiliul General, cativa sunt in masina, asteapta sa intervina, altii au intrat dupa dumnealui, a pus o presiune psihologica si politica fata de consilierii generali (…). Fac apel la domnul Dragnea sa-l calmeze pe domnul Mutu”, a spus Gabriela Firea, citata de Agerpres.

Primarul Capitalei a mai sustinut ca in momentul in care va exista un proiect de hotarare regulamentar in privinta lui Aurelian Badulescu, acesta va fi dezbatut in Consiliul General, mentionand: „Politica si administratia nu se fac cu pumnul”.

„Interesul este unul singur: faptul ca domnul Badulescu m-a aparat in disputa politica si publica pe care am avut-o cu domnul Dragnea. Nu este altceva decat pur si simplu o razbunare politica. Se doreste in forta, ilegal decapitarea viceprimarului Badulescu. Tot spectacolul il oferim in detrimentul cetatenilor. (…) Consilierii sunt tinuti captivi sub amenintarea ca ii va exclude din partid”, a mai declarat Firea.

Presedintele interimar al PSD Bucuresti, Gabriel Mutu, a anuntat miercuri ca PSD Bucuresti a decis retragerea sprijinului politic lui Aurelian Badulescu pentru functia de viceprimar al Capitalei.

Miercuri seara, Badulescu s-a aratat nemultumit, intr-o interventie la un post de televiziune, de intentia PSD Bucuresti de a-i retrage sprijinul politic si a marturisit ca a mintit la Parchet in legatura cu mitingul din 10 august 2018.

”Am mintit la Parchet. Recunosc ca am mintit la Parchet si ma pun la dispozitia organelor de ancheta. Am mintit in legatura cu mitingul din 10 august 2018″, a afirmat Badulescu, potrivit site-ului www.realitatea.net.

Mai mult despre: ,

Comentarii: