Pastrama in partidul Bratienilor. Brigitte Pastrama intra in politica, s-a alaturat echipei PNL a lui Dan Cristian Popescu

politica

Brigitte Pastrama, vedeta de showbiz, anunta ca s-a „alaturat echipei viceprimarului Da Cristian Popescu”. Membru PNL, acesta candideaza la Primaria Sectorului 2 si spera sa obtina sprijinul Aliantei PNL USR PLUS. USR PLUS insa a anuntat clar nu il va sustine pe Popescu, pe care il acuza de blat cu PSD.

„Va anunt cu bucurie ca ne-am alaturat echipei viceprimarului sector 2, Dan Cristian Popescu”, a anuntat Pastrama pe Instagram.


Printscreen: Ionel Stoica/Facebook

Brigitte Pastrama a fost unul dintre cele mai cunoscute manechine din Banat care a castigat titlurile de „Top Model Romania” si „Top Model of the World”.

In 2002 aceasta a ramas vaduva in urma decesului afaceristului Octavin Sfat cu care a fost casatorita. Astfel in urma mortii acestuia Brigitte s-a trezit mostenitoarea a doua cluburi, a unui hotel in constructie, a unui restaurant si a doua case.

In 2003 aceasta a fost arestata pentru complicitate la lipsire de libertate si la talharie dupa ce l-a sechestrat in biroul ei impreuna cu ajutorul altor trei persoane pe managereul unui club din localitate si l-a obligat sa-i dea cinci mii de euro. Ulterior Brigitte a fost condamanta de judecatori la inchisoare, iar in 2006 a fost eliberata conditionat.

In 2013, Pastrama s-a casatorit cu Ilie Nastase, insa casnicia nu a durat mult, scandalurile dintre cei doi fiind deseori pe prima pagina a revistelor de cancan.

Mai mult despre: ,

Comentarii: