politica

Pastrama in partidul Bratienilor. Brigitte Pastrama intra in politica, s-a alaturat echipei PNL a lui Dan Cristian Popescu

Brigitte Pastrama, vedeta de showbiz, anunta ca s-a „alaturat echipei viceprimarului Da Cristian Popescu”. Membru PNL, acesta candideaza la Primaria Sectorului 2 si spera sa obtina sprijinul Aliantei PNL USR PLUS. USR PLUS insa a anuntat clar nu il va sustine pe Popescu, pe care il acuza de blat cu PSD.

„Va anunt cu bucurie ca ne-am alaturat echipei viceprimarului sector 2, Dan Cristian Popescu”, a anuntat Pastrama pe Instagram.


Printscreen: Ionel Stoica/Facebook

Brigitte Pastrama a fost unul dintre cele mai cunoscute manechine din Banat care a castigat titlurile de „Top Model Romania” si „Top Model of the World”.

In 2002 aceasta a ramas vaduva in urma decesului afaceristului Octavin Sfat cu care a fost casatorita. Astfel in urma mortii acestuia Brigitte s-a trezit mostenitoarea a doua cluburi, a unui hotel in constructie, a unui restaurant si a doua case.

In 2003 aceasta a fost arestata pentru complicitate la lipsire de libertate si la talharie dupa ce l-a sechestrat in biroul ei impreuna cu ajutorul altor trei persoane pe managereul unui club din localitate si l-a obligat sa-i dea cinci mii de euro. Ulterior Brigitte a fost condamanta de judecatori la inchisoare, iar in 2006 a fost eliberata conditionat.

In 2013, Pastrama s-a casatorit cu Ilie Nastase, insa casnicia nu a durat mult, scandalurile dintre cei doi fiind deseori pe prima pagina a revistelor de cancan.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

O noua teorie deliranta la Moscova: „Istoria se repeta. In perioada premergatoare operatiunii speciale, Occidentul pregatea o agresiune impotriva patriei noastre”

Seful Directiei Principale de Informatii a Statului Major General al Fortelor Armate Ruse - adjunctul…

7 ore ago

Germania si-a rechemat pentru o saptamana ambasadorul in Rusia, in semn de protest fata de atacul cibernetic. Cehia il convoaca pe ambasadorul rus

Germania a anuntat luni ca si-a rechemat ambasadorul in Rusia pentru o saptamana de consultari…

10 ore ago

Audientele TV de Paste. RTV, pe primul loc cu manele: Marian Mexicanu, Vali Vijelie si Pomohaci – Video

Romania TV s-a situat pe primul loc, in ziua de Paste, in topul audientelor. RTV…

9 ore ago

Patru adolescenti sunt anchetati pentru atacul asupra europarlamentarului german Matthias Ecke

Patru adolescenti germani sunt anchetati in legatura cu atacul violent asupra unui politician german, care…

10 ore ago

Zona garii din Sinaia, inundata in urma unei ploi abundente

Pompierii au intervenit, luni, in statiunea Sinaia pentru evacuarea apei care s-a strans pe partea…

10 ore ago