Patraru nu se lasa. Anunta ca pleaca de la TVR daca pesedista Doina Gradea nu este data afara. Ce se va intampla cu emisiunea „Starea Natiei”

news

Dragis Patraru a anuntat ca va renunta sa mai difuzeze emisunea „Starea Natiei” la TVR daca actuala conducere ramane in functie. Contractul lui Patraru cu TVR se va incheia pe 14 iunie.

”Noua ni s-a comunicat ca suntem in grila pana in 14 iunie. Daca in 14 iunie conducerea televiziunii este aceeasi, noi plecam”, a declarat Patraru pentru Pagina de Media. El a precizat ca in contractul pe care il are cu TVR exista o clauza care prelungeste automat, cu inca sase luni, intelegerea¬†daca Starea Natiei indeplineste media de audienta.

„Este evident si o spun foarte clar, indiferent daca exista aceasta clauza care ne obliga sa stam sase luni, nu stam cu aceasta conducere. Nu stam sub nicio forma cu aceasta conducere la TVR”, a subliniat Patraru.

Patraru spune insa ca, oricum, emisiunea „Starea Natiei” va continua: „Pot sa spun ca luni, pe 6 august, va incepe un nou sezon Starea Natiei”.

El¬† ia in calcul sa mute continutul pe o platforma online, in cazul in care nu s-ar intelege cu o televiziune pentru difuzarea formatului: „Poate ne intelegem cu o platforma foarte, foarte mare pe online si incepem sa livram continut acolo, nu o emisiune pe zi, dar poate livram zece momente dupa fiecare lucru important care se intampla in societate. Sunt multe posibilitati de a face in continuare lucruri. Noi nu avem absolut nicio problema sa o luam de la zero maine, suntem independenti din punct de vedere tehnic”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: