Patru persoane decedate, in urma unei puternice explozii produse la magistrala de gaz Calimanesti, in Vrancea – VIDEO

news

explozie, conducta de gaze, Calimanesti, decedati

Patru persoane au fost gasite carbonizate in urma exploziei la magistrala de gaz de la Calimanesti, iar alte cinci persoane, ranite, au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vrancea.

„In noaptea de miercuri spre joi am fost solicitati sa intervenim in urma producerii unei explozii urmata de incendiu, pe santierul Autostrazii Moldovei, in dreptul localitatii Calimanesti. In urma evenimentului, au rezultat cinci victime ranite. Din nefericire, la fata locului au fost descoperite patru victime carbonizate”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Vrancea, Florin Olaru.

Potrivit acestuia, victimele ranite au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgente al Spitalului Municipal Adjud, doua dintre acestea, care au suferit arsuri, urmand sa fie transportate la doua unitati medicale din Capitala.

Atat persoanele decedate, cat si cele ranite in urma incendiului efectuau lucrari de constructie pe santierul Autostrazii Moldovei, transmite Agerpres.

Planul rosu de interventie a fost activat, in noaptea de miercuri spre joi, la ora 01,30, in urma unei explozii la o magistrala de gaz de la Calimanesti. Incendiul a fost lichidat dupa circa trei ore, intervenindu-se in continuare pe racirea utilajelor surprinse de incendiu.

La fata locului au intervenit sase autospeciale de stingere cu apa si spuma, patru ambulante SMURD, o autospeciala de transport persoane si victime multiple a ISU Vrancea si cinci ambulante al Serviciului de Ambulanta Judetean Vrancea.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: