Categories: politica

„Pe noi nu ne-a lovit fulgerul! Si suntem cea mai prospera natiune” – Mesaj categoric din Parlamentul European, dupa votul deputatilor romani

Un europarlamentar strain are un mesaj puternic pentru romani, dupa ce deputatii au votat in majoritate covarsitoare pentru redefinirea familiei ca uniunea intre o femeie si un barbat.

Sophie in’t Veld, europarlamentar ALDE, ii indeamna pe romani sa voteze in spiritul Uniunii Europene. Ea da ca exemplu tara sa, Olanda, unde casatoriile intre persoane de acelasi sex au fost introduse in 2001, adica in urma cu 16 ani. „Si stiti ceva? Nu am fost loviti de fulger! Ba chiar suntem una dintre cele mai fericite si prospere tari di lume, unde calitatea vietii este mai bune decat oriunde!”, spune eurodeputata.

Citeste si: Semnal puternic de la Bruxelles: Zeci de europarlamentari straini iau atitudine si le scriu politicienilor de la Bucuresti

Iata mesajul transmis de Sophie in’t Veld:

„Vreau sa le transmit cele mai calde urari romanilor. Stiu ca Parlamentul a decis sa organizeze un referendum pentru schimbarea constitutiei, astfel incat casatoria sa fie definita drept o legatura intre o femeie si un barbat. Am speranta ca romanii sunt oameni sensibili, adepti ai diversitatii si ai tolerantei, care se vor opune la vot.

In Olanda, casatoriile intre persoane de acelasi sex au fost introduse in 2001, adica in urma cu 16 ani. Si stiti ceva? Nu am fost loviti de fulger! Ba chiar suntem una dintre cele mai fericite si prospere tari di lume, unde calitatea vietii este mai bune decat oriunde.

Sper ca Romania sa mearga mai departe in spiritul Uniunii Europene, al diversitatii, al tolerantei, al solidaritatii si sa fie parte din aceasta familie a valorilor din comunitatea valorilor. Asadar, romanilor, ma bazez pe voi sa votati la referendum pentru diversitate!”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

5 ore ago

Polonia va cheltui 2,3 miliarde de euro pentru un „scut estic”. Sistemul de fortificatii a inceput sa fie deja construit

Polonia va investi peste 2,5 miliarde de dolari (2,3 miliarde de euro) in incercarea de…

5 ore ago

Starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico: „pronostic pozitiv”, spune ministrul slovac al Sanatatii

Pronosticul privind starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico dupa tentativa de asasinat „este…

5 ore ago

Robotii si inteligenta artificiala, folosite pentru a ajuta femeile sa ramana insarcinate. Este acesta viitorul fertilizarii in vitro?

In mod normal, fertilizarea in vitro (sau FIV) este o „afacere” realizata manual. Medicul realizeaza…

5 ore ago