Pesedisme la CCR. Valer Dorneanu, prins de ceilalti judecatori ca a incercat sa-si angajeze nelegal o apropiata: „Suspiciuni de fals”

news

Presedintele CCR, Valer Dorneanu, a incercat sa isi angajeze o apropiata intr-o functie de magistrat asistent, insa concursul a fost anulat dupa ce judecatorul Daniel Morar a constatat ce se intampla.

Concursul, care a avut loc in perioada decembrie – martie a fost invalidat, informeaza jurnalistii de la g4media.ro. Potrivit unor surse din CCR, concursul a fost invalidat dupa ce unii judecatori ai CCR s-ar fi contrat dur intrucat fusese declarata castigatoare pentru unul dintre posturi Cristina Titirisca, fosta asistenta de la Parlament a actualului presedinte CCR, Valer Dorneanu.

Declaratia de avere a Cristinei Titirisca arata ca aceasta ocupa functia de consilier parlamentar la Departamentul Legislativ/Directia procedura legislativa, sinteze si evaluari si, din 2016-2017, a fost detasata la Curtea Constitutionala, la cabinetul lui Valer Dorneanu.

Sursele citate au declarat ca precedenta comisie de concurs a fost prezidata de Mona Pivniceru si formata din Simona Maya Teodoroiu si Marian Enache. Scandalul ar fi izbucnit dupa ce judecatorul Daniel Morar ar fi sesizat ca mai multe documente nu erau in regula, existand inclusiv suspiciuni de fals.

Mai mult despre: ,

Comentarii: