politica

Petrecere cu PSD-iste, sparta de politisti. Pesedistele au fost amendate pentru nerespectarea masurilor de protectie sanitara

Politia Cluj a amendat, luni, mai multe pesediste care au petrecut intr-un local din Belis fara a respecta masurile de protectie sanitara. Amenzile au fost in valoare totala de 6.500 de lei.

Petrecerea, la care niciunul dintre cei prezenti nu a purtat masca, a fost organizat de fosta consiliera locala PSD, Lenuta Pasca, iar printre participanti s-a aflat si Ramona Sopatirean, sefa zonei de munte din Cluj a PSD -ului, scrie Stiri de Cluj.

Imaginile au fost postate pe Facebook de Claudiu Gansca, presedintele TSD Belis, insa ulterior le-a sters. In clipul postat de Gansca se poate observa cum cei prezenti la petrecere se tin de mana, in hora, danseaza si canta.

”Este o petrecere organizata de doamna fosta consilier local la care este invitata si Ramona Sopatirean, alaturi de alte femei din Belis. Eu am fost in trecere, pentru a le lasa un cadou doamnelor. Au fost invitate 12 femei”, a spus Claudiu Gansca.

Petrecerea a fost sparta de politisti, care au ajuns spre final. Politia Cluj a precizat ca in momentul controlului la locul respectiv au fost gasite doar 5 persoane si au aplicat amenzi totale in valoare de 6.250 de lei.

”In cursul serii, in jurul orei 20.30, politistii din cadrul Sectiei 8 Politie Rurala Huedin au efectuat verificari pe raza localitatii Belis, fiind identificata o locatie in interiorul careia, la momentul respectiv, se aflau 5 persoane.

Printre acestea, a fost identificat si organizatorul evenimentului privat care s-ar fi desfasurat in cursul serii. In baza aspectelor constatate au fost aplicate masurile legale conform prevederilor Legii 55/2020, cuantumul total al sanctiunilor contraventionale fiind de 6.250 de lei. Se continua verificarile pentru identificarea si sanctionarea tuturor persoanelor care ar fi participat la respectivul eveniment”, precizeaza Politia Cluj.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

„Cancel culture“ – editia 1947-1948. Cum a fost distrusa Academia Romana si au fost „anulati“ Tudor Arghezi, Traian Vuia, Lucian Blaga si Radulescu-Motru

In numarul din 5 ianuarie 1947, ziarul „Scanteia“ incepea o brusca si furibunda campanie impotriva…

3 ore ago

Agramatisme la varful PSD: „Spun si eu la multi ani tuturor celor care poarta numele de… florii astazi si toate florile din aceasta tara si din Bucuresti”

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, s-a chinuit din rasputeri, duminica, sa le faca o…

23 de minute ago

Daniel Ghita recunoaste ca Pandele l-a bagat in Parlament: „Unicul om care a crezut in mine”. Ghita, sustinator al Rusiei in razboiul cu Ucraina

Deputatul PSD Daniel Ghita a recunoscut, duminica, intr-o postare pe Facebook ca Florentin Pandele, sotul…

3 ore ago

Inca doi jurnalisti rusi au fost arestati. Ei sunt acuzati de „extremism” fiind apropiati de Alexei Navalnii

Konstantin Gabov si Serghei Karelin risca cel putin doi ani de inchisoare pentru acuzatii de…

3 ore ago