Se iese in strada. Piedone, primul vizat: „Trebuie marsuri violente. Aceste jeguri SPAGASINE trebuie inlaturate”

news

Bucurestenii se organizeaza pe Facebook pentru a iesi in strada impotriva primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, considerat vinovat de tragedia de la Colectiv. Organizatorii explica furiosi ce ii motiveaza.

„Daca dupa toate aceste morti, jegul asta de Popescu Piedone, alaturi de toti subordonatii lui care au dat autorizatiile pe naspa, pe spaga si care n-au verificat nimic cu privire la mizeria aia de club, cat si alaturi de cei de la Pompieri si ISU care trebuiau sa verifice sistemele de prevenire si de stingere a incendiilor si sa nu-i accepte in veci deschiderea acestui cacat de club, nu vor infunda toti puscaria pentru ani buni, daca nu chiar pe vecie, atunci chiar inseamna ca suntem un popor de cacat, cu oameni iresponsabili si plini de ura fata de semenii nostri, fata de noi insine. Asa ceva nu trebuie niciodata iertat si lasat nepedepsit.

Nu, nu trebuie marsuri de comemorare in strada, ci trebuie marsuri violente, in strada, pana cand aceste jeguri spagasine vor fi inlaturate pe vecie de la conducere si vor fi bagate acolo unde le este locul, la racoare.┬áSi, nu, nu va instig la violenta, va instig la dreptate!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a protestului.

Mitingul va avea loc marti, 3 noiembrie, de la ora 18.00, in Piata Universitatii.

autorizatie

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: ,

Comentarii: