Pieleanu a inhatat inca 20.000 de euro, bani publici, de la o Primarie PSD. In total, el a incasat un milion de lei de la PSD

news

Europarlamentarul USR Clotilde Armand a descoperit ca una dintre firmele lui Marius Pileanu, invitat permanent la Antena 3, a incasat recent de la primaria Sectorului 2 suma de 20.000 de euro. Primaria este condusa de Daniel Florea (PSD).

„In plina pandemie de Covid19, PSD umple conturile lui Marius Pieleanu. Cautam ceva prin SICAP si am vazut cum firma sociologului de casa al PSD a primit inca 20.000 E, atribuire directa, de la primarul sectorului 5 pentru ‘Servicii de sondaje de opinie’. Asta fac pesedistii in pandemie.

Citeste si: Marius Pieleanu, prins de Marian „Ceausescu”: „De ce nu va ies niciodata sondajele de la Antena 3 si RTV?”

Nu uitati ca firmele lui Marius Pieleanu (Grupul de studii socio-comportamentale Avangarde SRL si Psyho Global Consult SRL) au incasat peste un milion de lei de la PSD. Din bani publici”, a scris Armand.

Citeste si: DNA confirma. „Caracatita ‘jurnalistilor’ si ‘analistilor’ platiti de PSD” este in atentia procurorilor: „26 de dosare care privesc diverse finantari”

Mai mult despre: ,

Comentarii: