politica

Pintea se cere afara din arest, sustine ca i s-a agravat boala. Indica si la ce spital sa fie mutata

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, aflata in arest preventiv ca urmare acuzatiei de luare de mita, cere transferul la un spital din sistemul public, repectiva Spitalul Sfanta Maria, afirmand ca starea de sanatate i s-a agravat.

Conform cererii sale, prezentata duminica seara de Antena 3, Pintea, care a fost diagnosticata cu dermatomiozita, acuza agravarea starii de sanatate.

Prezentand pe scurt simptomele pe care le are, fostul ministru solicita transferul sub paza la un spital din sistemul public, indicand Spitalul ”Sfanta Maria” si numele medicului sau curant, care ar urma sa ii faca investigatii.

Sorina Pintea afirma ca din cauza simptomelor – parestezii faciale si la nivelul membrelor, stari de voma, dificultati de inghitire, senzatia de apasare la nivelul esofagului – o ambulanta a fost solicitata duminica la Arestul Central al Politiei Capitalei. Pintea a primit ingrijiri medicale, nefiind necesara internarea. Ea precizeaza ca i-a fost administrata glucoza intravenos, Ketoprofen si un calmant si ca i s-a facut si un EKG. De asemenea, i-a fost masurata glicemia, care avea valori de 132, desi din cauza starii de sanatate nu putuse manca, mentioneaza news.ro.

Fostul ministru afirma ca unele dintre simptome persista, motiv pentru care solicita internarea intr-un spital public.

”In aceasta dimineata, la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva nr 1. a fost solicitata ambulanta, pentru o persoana aflata in arest preventiv”, a anuntat Politia Capitalei, care a precizat ca ”persoana a primit ingrijiri medicale, fara a fi necesara internarea”.

Sorina Pintea a anuntat recent ca a fost diagnosticata cu dermatomiozita, o boala in care agresiunea imuna are loc la nivelul vaselor din invelisul conjunctiv al fasciculelor musculare.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

„Specialistii” lui Piedone: Sefa auditului intern din Primaria Sector 5 si-a luat bacalaureatul la 33 de ani. Piedone, la 32 de ani

Sefa Serviciului Audit Intern din cadrul Primariei Sector 5, Adriana Narcisa Dicu, a obtinut diploma…

26 de minute ago

Institutul pentru Studiul Razboiului: armata rusa pregateste o ofensiva masiva pentru luna mai, dar nu a ales inca frontul pe care va ataca

Trupele rusesti au mai multe optiuni tactice pentru viitoarele ofensive in apropiere de Avdiivka, dar…

28 de minute ago

INSCOP il contrazice pe Pieleanu, Firea este pe locul 3. Surpriza mare, Opozitia conduce in Bucuresti si in privinta votului politic

Actualul primar al Capitalei Nicusor Dan se afla pe primul loc in intentiile de vot…

2 ore ago

China ameninta cu represalii dupa ce Joe Biden a semnat legislatia privind apararea Taiwanului si interzicerea TikTok

China a lasat sa se inteleaga ca ar putea lua masuri represive dupa ce presedintele…

58 de minute ago