politica

Plesoianu a venit la Congresul PSD hotarat sa faca scandal: „Dancila are tot felul de sfetnici, m-am inselat in cazul ei”

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a atacat-o pe Viorica Dancila de cum a ajuns la Sala Palatului, locul de desfasurare a Congresului PSD. El a acuzat-o ca are „sfetnici” care au anulat independenta PSD.

„In momentul de fata PSD si-a pierdut independenta, este dependent de tot felul de sfetnici pe care ii are doamna Dancila, unii oficiali, altii neoficiali. As vrea sa va spun ceva: cand a fost domnul Tudose am zis clar ca nu-l sustin pentru ca era omul serviciilor. Eu chiar am crezut in doamna Dancila, pentru ca atunci cand am fost la Bruxelles impotriva lui Kovesi, doamna Dancila a fost alaturi de mine. Ulterior, doamna Dancila a fost alaturi de mine pe scena mitingului impotriva abuzurilor. Acum nu-si mai aduce aminte nimic, spune ca a fost plecata 9 ani din tara. Asta a ales doamna Dancila, mea culpa, m-am inselat in privinta ei”, a declarat Plesoianu.

El a atacat apoi din nou „statul paralel”, care l-a fi bagat la inchisoare pe Liviu Dragnea.

„In orice stat normal nu s-ar fi intamplat ca sentinta sa fie programata la o zi dupa alegeri. A fost miza electorata si trofeu electoral. Probele sunt in propria mea minte”, a mai spus deputatul PSD.

Liviu Plesoianu candideaza impotriva Vioricai Dancila la presedintia PSD.

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Share
Published by
Ovidiu Albu

Recent Posts

Televiziunea Al Jazeera, inchisa in Israel. Conducerea postului va apela la ajutorul organizatiilor si instantelor internationale

Furnizorii israelieni de televiziune prin satelit si cablu au suspendat televiziunea din Qatar, Al Jazeera.…

5 ore ago

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

5 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

3 ore ago