Plesoianu va ramane fara salariu de parlamentar. Furios, isi bate joc de seful lui, Vasile Dincu. L-a prins cu greseli gramaticale grave

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu il ia peste picior pe seful Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, din cauza unei postari cu greseli gramaticale a acestuia.

„Stiu ca e sambata si e tarziu, dar sa sune totusi cineva la SMURD, sa descarcereze limba romana din gramatica_contorsionata a domnului Dincu! Altfel, domnul Dincu, dincolo de cacofonii si virgule intre subiect si predicat, este un mare carturar, politician si, mai ales, strateg. Dansul are inalta misiune si capacitate de a reforma PSD. Asa cum l-a tot reformat cu succes la Cluj…”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Vasile Dincu urmeaza sa stabileasca, impreuna cu Marcel Ciolacu, cine va intra pe listele parlamentare ale PSD la alegerile din decembrie. Cu siguranta Plesoianu ne va mai prinde un loc eligibil, el lansand in ultimele luni numeroase atacuri la adresa noii conduceri a PSD, despre care spune ca este formata din „securisti”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: