Plin de gainat. Iata cum arata bustul Regelui Mihai din Craiova, in fata caruia Olguta Vasilescu sustine ca a adus un „pios omagiu”, impreuna cu „8.000 de persoane” – Video

news

Ministrul Lia Olguta Vasilescu impreuna cu concubinul Claudiu Manda, presedinte PSD Dolj, au organizat, duminica, un mars de „omagiere” a Regelui Mihai. Pesedistii au depus coroane de flori si candele in fata bustului Regelui. Acesta era plin de gainat.

Iata un reportaj realizat de TVR in care se vede in ce hal arata bustul Regelui din Craiova, oras condus de PSD.

Potrivit presedintelui PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda, persoanele adunate pe strada A. I. Cuza din Craiova sunt membri ai structurilor de conducere ai organizatiei judetene de partid, organizatii locale din tot judetul, organizatia de pensionari, de tineret, in numar de circa 8.000.

„Sunt colegii nostri din conducerea organizatiei PSD Dolj si structurile componente, adica organizatii locale, femei, pensionari, PES, tineret. Cred ca suntem in jur de 8.000 de persoane. Am venit sa aducem un ultim omagiu Majestatii Sale Regele Mihai I, pentru ca nu uitam ce a facut pentru Craiova, in sensul ca in ultimul an in care a domnit a emis decretele de infiintare a Filarmonicii ‘Oltenia’ si Universitatii din Craiova”, a declarat Manda.

La randul sau, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, fost primar al Craiovei, a afirmat ca actiunea PSD nu este un miting, ci reprezinta un pios omagiu adus Majestatii Sale.

„Ne-am adunat aici pentru a-i aduce un pios omagiu Majestatii Sale, care este cetatean de onoare al Craiovei si care are, din anul 2014, o statuie in Craiova, una dintre putinele statui pe care le are in tara. Sunt aici numai membri din conducerea Filialei PSD Dolj, din toate structurile, sunt circa 8.000 de persoane, pentru ca avem foarte multe organizatii — numai in Craiova avem 178 de organizatii locale”, a spus Lia Olguta Vasilescu.

TVR a anuntat ca au fost aproximativ 1.000 de oameni, in timp ce Digi24 informeaza ca la mars au participat „cateva sute”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: