Plumb incheie cu spume campania: „Am vazut grupuri de huligani bine organizate, care au incercat sa agreseze nu doar politicienii, dar si oamenii simpli”

politica

Rovana Plumb, prima pe lista PSD pentru europarlamentare, i-a catalogat drept „huligani” pe protestatarii care s-au aflat, in ultimele saptamani, in preajma mitingurilor PSD. „Am vazut grupuri de huligani bine organizate, care au incercat sa agreseze nu doar politicienii, dar si oamenii simpli”, sustine Plumb.

„Cred ca cel mai grav derapaj al acestei campanii a fost mesajul urii, promovat de partidele de Opozitie. Alegerile de orice fel – si cele europarlamentare nu sunt o exceptie – sunt o competitie. Toate partidele intra in aceasta competitie cu obiectivul asumat de a o castiga. Si acest lucru este normal. Ce nu este normal, este dorinta unor partide de a castiga alegerile nu prin argumente, ci prin forta, prin agresiune verbala si chiar fizica.

Or, tocmai asta s-a promovat in aceasta campanie. Am vazut grupuri de huligani bine organizate, care au incercat sa agreseze nu doar politicienii, dar si oamenii simpli. Acest lucru este inacceptabil intr-o democratie. Mai mult, o astfel de atitudine, un astfel de comportament este in totala contradictie cu identitatea pe care si-o asuma cei din Opozitie, de partide civilizate, pro-europene”, a declarat Ravona Plumb pentru stiripesurse.ro.

Trebuie mentionat ca nu a aparut nicio imagine si nicio dovada despre agresiuni fizice la care s-ar fi dedat protestatarii anti-PSD. Insa, vineri seara, viceprimar PSD din Giurgiiu a fost filmat in timp ce il ameninta cu o sabie pe un alt lider politic local.

Mai mult despre:

Comentarii: