PMP vrea sa se uneasca cu ALDE: „Sa gandim un proiect comun care sa ofere Romaniei stabilitatea si echilibrul de care romanii au atata nevoie”

politica

Partidul Miscarea Populara (PMP) a invitat Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor (ALDE) sa puna bazele unui proiect comun pentru a consolida, impreuna, dreapta politica din Romania. Propunerea a fost facuta de liderul PMP, Eugen Tomac, catre liderul ALDE, Daniel Olteanu, la Scoala de vara a organizatiei de tineret a PMP.

PMP anunta, duminica, pe pagina de Facebook, ca a invitat ALDE ”sa puna bazele unui proiect comun”.

”PMP invita ALDE pentru a pune bazele unui proiect comun! In deschiderea Scolii de Vara a Organizatiei de Tineret, presedintele PMP Eugen Tomac l-a avut ca invitat special pe domnul Daniel Olteanu, presedintele ALDE. Invitatia a fost facuta de catre PMP pentru a gandi un proiect comun care sa ofere Romaniei stabilitatea si echilibrul de care romanii au atata nevoie”, se arata in postare.

Mesajul liderilor PMP si ALDE a fost acela ca Romania se indreapta, in prezent, intr-o directie gresita.

”Mesajul celor doi lideri a fost unul clar: directia in care tara se indreapta in prezent este una gresita. PMP si ALDE isi doresc consolidarea dreptei pentru a crea alternativa de care Romania are nevoie”, mai transmite PMP.

Mai mult despre:

Comentarii: