politica

PNL, candidatura de forta in orasul lui Ciolacu. Un medic ataca reduta rosie a Buzaului

Presedintele Federatiei Romane de Tenis de Masa, Cristinel Romanescu, va candida din partea PNL pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Buzau, in tandem cu medicul Adrian Zoican, seful UPU Buzau, care se va inscrie in cursa pentru Primaria municipiului resedinta de judet.

Candidaturile celor doi au fost validate in Biroul Politic National la inceputul lunii martie, chiar in primele zile ale debutului epidemiei de coronavirus, intr-o sedinta in care unii membri s-au si infectat dupa ce au intrat in contact cu un senator PNL confirmat ulterior cu COVID-19.

”Vom fi o echipa care chiar va conta pentru ca a venit momentul ca cetatenii nostri sa faca schimbarea pe care o asteptam de 30 de ani. Stiti foarte bine pentru ca noi am fost confirmati in 9 martie, in Biroul Politic National, dar probabil ca informatia a trecut foarte repede atunci pentru ca altele erau prioritatile atunci, cu pandemia de COVID-19. Cele doua candidaturi trebuie aprobate in Biroul Politic National. Ulterior noi am mai lucrat, am identificat candidati si pentru celelalte UAT-uri, dar nu am mai putut iesi sa va aduce la cunostinta aceste lucruri”, a explicat pesedintele PNL Buzau, deputatul Cristinel Romanescu, care va candida la sefia CJ.

La randul sau, medicul Adrian Zoican s-a declarat onorat ca a fost desemnat candidat al PNL la Primaria municipiului Buzau.

”Eu sunt convins, in urma experientei mele, ca Buzaul e un oras de dreapta, alegatorii sunt de dreapta, dar poate pana acum nu au fost candidatii cei mai potriviti. Sper ca acum sa putem face aceste schimbari pentru dezvoltarea si infrumusetarea orasului. Nu a fost o surpriza pentru foarte multi membri ai PNL Buzau ca eu am fost desemnat candidat, poate cel mai surprins am fost eu cand mi s-a propus acest lucru”, a afirmat Zoican, citat de news.ro.

Primaria Buzau este condusa acum de Constatin Toma, un apropiat al lui Marcel Ciolacu, seful PSD.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

5 ore ago

Polonia va cheltui 2,3 miliarde de euro pentru un „scut estic”. Sistemul de fortificatii a inceput sa fie deja construit

Polonia va investi peste 2,5 miliarde de dolari (2,3 miliarde de euro) in incercarea de…

6 ore ago

Starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico: grava, dar „pronostic pozitiv”, spune ministrul slovac al Sanatatii

Pronosticul privind starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico dupa tentativa de asasinat „este…

6 ore ago

Robotii si inteligenta artificiala, folosite pentru a ajuta femeile sa ramana insarcinate. Este acesta viitorul fertilizarii in vitro?

In mod normal, fertilizarea in vitro (sau FIV) este o „afacere” realizata manual. Medicul realizeaza…

6 ore ago