Politistii prahoveni ii cauta pe parintii care si-au incuiat copilul in masina si au plecat la pacanele

news

Politistii prahoveni s-au autosesizat dupa aparitia in spatiul public a unei filmari in care un copil plange in interiorul unui autoturism parcat in fata unui supermarket din Potigrafu in care fusese lasat singur de catre parinti, informeaza Observatorul Prahovean.

O femeie a vazut fetita plangand si a filmat intreaga scena, iar imaginile au fost postate pe grupul de Facebook InfoTrafic Prahova. „Daca esti pe grup, vino ca iti plange fetita”, este mesajul care insoteste filmarea. Ulterior, femeia a adaugat ca doi adulti au mers, in cele din urma, la autoturismul in care se afla copilul, cei doi iesind nu din supermarket, ci dintr-o casa de pariuri.

Politistii Sectiei de politie rurala Puchenii Mari s-au deplasat in comuna Potigrafu, in parcarea careia se afla masina.

„In urma verificarilor efectuate a reiesit faptul ca in seara zilei de 12 ianuarie a.c., in jurul orei 21.00 un agent de paza al unui supermarket din comuna Gorgota a fost sesizat de catre o femeie cu privire la faptul ca intr-un autoturism aflat in parcarea special amenajata, se afla un copil singur. Prin urmare, agentul de paza a verificat aspectele sesizate, iar la scurt timp la autoturismul in cauza au revenit parintii copilului care s-au urcat langa acesta, ulterior parasind parcarea supermarket-ului. In urma celor constatate, politistii continua verificarile in vederea stabilirii situatiei de fapt si luarea masurilor legale care se impun”, a transmis Politia Prahova.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: