Politistul cu cocaina din Brasov provine dintr-o familie bogata. El a vrut sa intre in trupele speciale, insa sefii lui l-au respins pentru ca era „scandalagiu”

news

Remus Bertea

Surse apropiate lui Remus Bertea (25 de ani), politistul din Brasov prins joi in timp ce incerca sa vanda cocaina unui client, au declarat pentru aktual24.ro ca acest provine dintr-o familie foarte instarita din oras. 

Sursele au declarat ca politistul a dorit sa intre in trupele speciale, insa a fost respins. El a petrecut o periada de proba la mascati, era considerat un sportiv bun, dar apoi comandatul trupelor de interventie din oras a primit sesizari ca Bertea e „scandalagi”.  „Avea pe Facebook postari cu shoturi si nu prea parea serios”, au subliniat sursele.

De asemenea, politistul nu numai ca vindea droguri, ci este si consumator de droguri, au precizat sursele.

Politistul provine dintr-o familie bogata din oras, el avand pe retelele de socializare numeroase imagini in care apare alaturi de masini de lux.

Politia Brasov a anuntat joi ca Bertea a fost dat afara.

Citeste si: Politistul „Cocaina” din Brasov a fost bagat in arest pentru 30 de zile. Inca sapte complici au fost arestati

„Referitor la aparitia in spatiul public a unor informatii, referitoare la ‘implicarea in posibile activitati infractionale a unui politist brasovean’, Compartimentul de Relatii Publice al Inspectoratului de Politie Judetean Brasov este abilitat sa comunice urmatoarele:

Cel in cauza a fost destituit din functie si nu mai detine, in prezent, calitatea de politist in cadrul I.P.J. BRASOV.

De asemenea, ne disociem de astfel de persoane, care nu fac cinste uniformei si Statutului Politistului.

Totodata, acordam si am acordat tot sprijinul organelor de urmarire penala, in derularea anchetelor penale”, a anuntat IPJ BRasov.

Surse din politia brasoveana, citate de Radio Brasov, anuntasera anterior ca politistul a fost prins  in flagrant, in Brasov, cu o cantitatea impresionanta de substante interzise.

Ar fi vorba despre aproximativ 1 kilogram de cocaina, sustin sursele citate. S-ar parea ca acesta este politist la Sectia 5, iar in momentul flagrantului era in timpul sau liber.

Radio Brasov a relatata ca acesta era cunoscut pentru viata sa in afara legii, cu afaceri dubioase si iesiri nepotrivite. El este si un impatimit al vitezei, cu ceva timp in urma ramanand fara permis de conducere, dupa ce a fost prins conducand cu 240 km/h pe Calea Fagarasului, in zona Hornbach.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: