Politistul Godina a prins-o in flagrant pe Olguta Vasilescu cu minciuna. El anunta cat i-a taiat din salariu „revolutia fiscala” a PSD-ului

politica

Politistul Marian Godina anunta ca salariul sau a scazut cu 300 de lei in urma „revolutiei fiscale” a PSD. El adauga ca multi alti politisti se afla in aceeasi situatie, primind mai putini bani la salariu.

„Observ pe numeroase grupuri ale politistilor ca cei care la ora asta au primit deja salariile ‘se lauda’ cu cresteri salariale cuprinse intre -100 si -600 de lei. (cu minus).

Mie mi-a ‘crescut’ cu vreo -300 de lei.

Sa ma ierte colegii care au copii de intretinut, rate si alte probleme, dar trebuie sa recunosc ca o mica parte din mine s-a bucurat putin.

Nu de alta, dar prea erau multi indrazneti care au crezut”, a scris Godina pe Facebook.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a sustinut in mod repetat ca salariile vor scadea doar pentru 3% dintre bugetari. Mai mult, ea a declarat recent ca angajatii cu salarii mici vor vedea cresterile inca de luna aceasta.

„Cei care se asteptau sa le scada salariile au primit fluturasi si au vazut ca nu le scad si nu mai au de ce sa fie nemultumiti. Iar cei care au primit fluturasii si au vazut ca le scad probabil ca nu or sa va trimita niciodata fluturasii pentru ca sumele sunt foarte mari si atunci ati vedea de unde le-a scazut salariul”, a spus ministrul Muncii la Antena 3.

„La aproximativ 3% dintre bugetari scad salariile, nu mai multi. Deci, cred ca lumea, de acum, de luna aceasta, de luna viitoare, cand deja vor primi si ei banii vor intelege ca nu au motive sa se teama, mai ales ca pentru cei cu salarii mici se vor vedea cresterile. E adevarat ca se creste pe diferenta din anul 2019. Abia atunci cei cu salarii mici vor avea cresteri mult mai mari decat ceilalti. Anul acesta e cel mai greu an din punctul de vedere al legii salarizarii pentru ca unii, 3%, scad, iar pentru ceilalti s-a asigurat transferul contributiilor si foarte putin le-a crescut netul. Cresterile mari incep din 2019 pentru bugetari”, a adaugat Olguta Vasilescu..

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: