PREMIERA.Traian Basescu, ATAC la Iohannis: „GOLANIE. Alianta de la Grivco si USL-ul sunt mai vii ca oricind”

politica

Traian Basescu a reactionat dur dupa propunerea lui Victor Ponta ca Eugen Teodorovici sa fie noul ministru al Finantelor. Fostul presedinte este suparat ca actualul presedinte il agreeaza pe Teodorovici si afirma ironic: „halal revolutie pe 16 noiembrie 2014:.

„Eugen Teodorovici, senator PSD de Buzau si ministru al Fondurilor Europene a votat impotriva retinerii si arestarii lui Dan Sova. Dupa vot, intr-un (foarte) tirziu a reactionat chiar si presedintele Romaniei, cu un limbaj de lemn si fara sa explice consecintele.

Si pentru ca totul este…’pas cu pas’ intr-un si mai mare tirziu presedintele Romaniei se intreaba daca avem un conflict intre puterile statului. Eu cred ca avem doar o golanie.

Iar astazi s-a facut ‘pasul’ decisiv. V.V.Ponta si Klaus Iohannis au convenit ca Eugen Teodorovici sa devina ministru al Finantelor publice .

Bravos natiune, halal revolutie pe 16 noiembrie 2014. Alianta de la Grivco si USL-ul sunt mai vii ca oricind dar nu ‘pas cu pas’ ci buluc”, a scris Train Basescu pe Facebook.

Victor Ponta a anuntat vineri ca il propune pe Eugen Teodorovici ca ministru al Finantelor, sustinand ca presedintele Klaus Iohannis a fost de acord.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: