politica

Premierul Citu s-a imunizat cu a treia doza: „Ati vazut presiunea pe spitalele din Romania, este foarte important sa ne vaccinam”

Premierul Florin Citu s-a imunizat, duminica, cu cea de-a treia doza de vaccin impotriva COVID-19 la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila” din Bucuresti.

„Astazi am facut cea de-a treia doza de vaccin recomandata de medici pentru a ma proteja in continuare de virusul coronavirus. Ii incurajez pe toti cei care s-au vaccinat si au deja sase luni sa vina sa isi faca a treia doza. Mai ales persoanele care sunt peste 65 de ani, persoane care au deja probleme ar trebui sa vina urgent sa se vaccineze.

Ii incurajez pe toti romanii care nu s-au vaccinat sa vina sa se vaccineze. Majoritatea covarsitoare, absoluta a persoanelor care astazi de imbolnavesc si care ajung in spital sunt persoane nevaccinate. Este foarte important, ati vazut presiunea pe spitalele din Romania, este foarte important sa ne vaccinam. Este solutia sigura pe care o avem acum este sa ne vaccinam”, a declarat prim-ministrul dupa vaccinare.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: florin citu

Recent Posts

S-a scufundat langa Sf. Gheorghe o nava tanzaniana, Mohammed Z. Trei marinari sunt dati disparuti

O nava sub pavilion tanazanian, Mohammed Z, s-a scufundat sambata dimineata pe canalul Sf. Gheorghe.…

15 minute ago

Presedintele ucrainean solicita participarea Chinei la negocierile de pace, fiindca este singura tara care ar putea influenta Rusia

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca doreste sa colaboreze cu tari precum China, care…

49 de minute ago

Trei romani sunt blocati in Noua Caledonie. Parisul a declarat stare de urgenta in acest teritoriu francez de peste mari

MAE anunta ca in Noua Caledonie se afla blocati trei romani, in contextul in care…

O oră ago