politica

Premierul Ciuca, pozitie de forta la adresa extremistilor AUR: „Guvernul Romaniei respinge cu fermitate orice incercare de intimidare a jurnalistilor”

Premierul Nicolae Ciuca a reactionat joi la lista cu ”cele mai toxice si false organe de presa” initiata de AUR, afirmand ca Guvernul respinge cu fermitate orice incercare de intimidare a jurnalistilor si ca e de neacceptat ca in spatiul public sa fie promovate asa-zise liste cu “redactii toxice”

”Guvernul Romaniei respinge cu fermitate orice incercare de intimidare a jurnalistilor. Libertatea de exprimare si liberul acces la informatie sunt garantii ale unei democratii consolidate si ale functionarii statului de drept”, afirma premierul.

Premierul Nicolae Ciuca considera de neacceptat ca in spatiul public sa fie promovate asa-zise liste cu “redactii toxice” si condamna categoric manifestarea diferentelor de opinii prin orice tip de violenta.

”Prim-ministrul Romaniei sustine drepturile fundamentale si protejarea jurnalistilor, orice incitare la ura impotriva presei contribuind la generarea unei viziuni care ar indeparta Romania de valorile democratice pe care si le-a asumat ca stat membru NATO si UE”, transmite Executivul, fara a nominaliza explicit AUR.

AUR si-a provocat miercuri simpatizantii, printr-o postare pe Facebook, sa completeze o lista cu ”cele mai toxice si false organe de presa”, invocand site-uri si posturi de televiziune.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

SUA vor trimite arme in Ucraina prin Germania si Polonia: „Pentagonul a impachetat deja lucrurile si le-a depozitat in locurile potrivite, gata de plecare”

In urma aprobarii de la Washington, lucrurile au inceput sa se miste foarte repede: transporturile…

7 minute ago

S-au suparat moldovenii pe Ciolacu. Asociatie din Iasi: „Despre ce jignire personala ar fi fost vorba daca Buzaul era in Moldova?”

Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei ii cere explicatii premierului Marcel Ciolacu, dupa ce a acesta a…

41 de minute ago

Reactie furioasa a Kremlinului dupa ce Parlamentul European a refuzat sa recunoasca rezultatul alegerilor prezidentiale din Rusia

Parlamentul European debordeaza de contradictii interne si s-a transformat de mult timp intr-un generator de…

10 minute ago

Avocatul lui Ion Iliescu: „E bine, sanatos, mai traieste inca 100 de ani” – Video

Avocatul lui Ion Iliescu, Adrian Georgescu, a anuntat vineri ca fostul presedinte este "bine si…

2 ore ago