politica

Premierul Orban nu mai vrea sa-l vada pe Cumpanasu prin ministere: „Sunt convins ca aceste intalniri intamplatoare vor fi foarte rare in perioada urmatoare”

Premierul Ludovic Orban se declara „convins” ca ministrul de Interne, Marcel Vela, s-a intalnit intamplator cu controversatul Alexandru Cumpanasu. „Sunt convins ca aceste intalniri intamplatoare vor fi foarte rare in perioada urmatoare”, a declarat Orban, duminica, la interviurile HotNews live.

„Sunt convins ca domnul Vela s-a intalnit intamplator cu Cumpanasu pentru ca el participa la un eveniment si, daca ati vazut, s-au intalnit pe un culoar, nu a fost o intalnire stabilita, programata. Sunt convins ca aceste intalniri intamplatoare vor fi foarte rare in perioada urmatoare”, a afirmat Ludovic Orban, intrebat despre intalnirea ministrului de Interne cu Alexandru Cumpanasu.

„PNL e suficient de deschis catre societatea civila, catre patronate, sindicate, astfel incat sa tinem cont de toate propunerile pozitive care se fac din partea societatii”, a adaugat Orban.

Marcel Vela s-a intalnit vineri cu controversatul Alexandru Cumpanasu, ministrul de Interne declarand apoi, intr-o conferinta de presa, ca Cumpanasu chiar i-a dat o idee foarte buna, pe care o va pune in practica: TelVerde la care elevii sa poata reclama probleme din scoli – de la trafic de droguri, pana la agresiuni din partea profesorilor.

Alexandru Cumpanasu a tinut si el sa anunte pe Facebook ca, in calitate de presedinte al Coalitei Nationale pentru Modernizarea Romaniei, a avut „o intalnire de lucru” cu ministrul Afacerilor Interne. Cumpanasu spune ca au abordat mai multe teme, iar el a propus „mai multe solutii pentru combaterea clanurilor interlope, precum si prevenirea violentei in scoli, a traficului de droguri si a racolarii si exploatarii fetelor pentru prostitutie”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cehia si Estonia anunta ca boicoteaza inaugurarea noului mandat al lui Putin: „Este de neconceput sa participam”. S-au alaturat inca patru state acestui demers

Cehia si Estonia au confirmat ca reprezentantii lor nu vor participa la asa-numita inaugurare a…

49 de minute ago

Televiziunea Al Jazeera, inchisa in Israel. Conducerea postului va apela la ajutorul organizatiilor si instantelor internationale

Furnizorii israelieni de televiziune prin satelit si cablu au suspendat televiziunea din Qatar, Al Jazeera.…

5 ore ago

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

5 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

2 ore ago