Presedintele Iohannis ironizeaza discursurile din Parlament ale lui Dragnea si Dancila. Premierul a stalcit din nou limba romana in cadrul unui „discurs bombastic”

news

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat ironic, miercuri, fata de declaratiile pompoase pe care presedintii Parlamentului si premierul le-au facut cu ocazia aniversarii a 100 de ani de la unirea Romaniei cu Basarabia.

Intrebat despre evenimentul organizat de Parlament privind unirea cu Basarabia, Iohannis a tinut sa sanctioneze „discursurile bombastice” care au avut loc cu acest prilej.

„Ziua de 27 martie e un punct foarte luminos in istoria noastra. E de datoria Romaniei sa sprijine real Republica Moldova si pe moldoveni. Ma implic in foarte multe teme. Ma intereseaza si ma preocupa.

Sa ne punem intrebarea cum putem, real, azi, sa ajutam Moldova. Putem prin masuri economice, ajutorul financiar. Sa ii sprijinim in parcursul lor european. Eu sunt de parere ca trebuie sa ii ajutam cu lucruri concrete. E mai putin important sa avem discursuri bombastice si un discurs electoralist populist”, a declarat presedintele.

Citeste si: Dancila masacreaza limba romana si cu foile in fata. Spune apasat „privelegiat”, intr-un discurs oficial in Parlament despre viitorul Romaniei

Discursurile au fost sustinute de Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Viorica Dancila.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: