Categories: politica

Prieten de pahar si partener de afaceri al lui Sebastian Ghita, mesaj misterios de Craciun: „Sper ca a reusit sa-si salveze viata”

Liderul PRU, Bogdan Diaconu, care s-a filmat alaturi de Ghita in seara alegerilor cantand in stare de ebrietate, a postat pe Facebook un mesaj straniu legat de fuga fostului deputat PSD.

„Toata lumea ma suna sa ma intrebe de Sebi Ghita… unde e?…cum a facut?…de ce nu ies public sa ma delimitez de el?..etc. Am niste personaje care se plimba prin fata casei mele si care se tin apoi dupa mine, cat e ziua de lunga si noapte de mare.

Raspunsul este: nu stiu unde este…as vrea sa stiu ca este bine! Daca a plecat in lumea cea mare a facut-o doar pentru ca se temea pentru viata sa! Sper sa fi reusit sa si-o salveze!

PS: Craciun fericit si linistit, Sebi!”, a scris Diaconu pe Facebook.

Sebastian Ghita era sub control judiciar si avea obligatia sa se prezinte la Parchet sau Politie, ori de cate ori, este chemat. El a fost citat sa se prezinte luni la sediul Parchetului la ora 12:00, insa nu a venit.

Politistii au decis sa-l dea in urmarire nationala si in consemn la frontiera. Oamenii legii l-au cautat la toate adresele cunoscute, dar fara succes. Anchetatorii iau in calcul si varianta plecarii in strainatate.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

2 ore ago

Macron revine si subliniaza: „Nu exclud trimiterea de trupe occidentale in Ucraina. Ce securitate va mai exista pentru Romania, Moldova, Polonia daca Rusia va castiga in Ucraina?”

Presedintele francez Emmanuel Macron a reiterat posibilitatea trimiterii de trupe occidentale pe teren in Ucraina,…

40 de minute ago

Un nou atac devastator cu ATACMS lansat de Ucraina. Peste 100 de soldati rusi ar fi fost ucisi chiar pe poligonul de antrenament

Peste 100 de soldati rusi ar fi fost ucisi dupa ce un teren de antrenament…

58 de minute ago

Franta depaseste (din nou) Marea Britanie in cursa investitiilor straine, pe fondul incetinirii cresterii economice in Europa

Franta a ramas cea mai atractiva destinatie din Europa pentru investitiile straine directe in 2023,…

O oră ago

UE anunta un pachet de ajutor de 1 miliard de euro pentru Liban, in incercarea de a reduce fluxul de refugiati sirieni

Uniunea Europeana va oferi Libanului un ajutor financiar de 1 miliard de euro pe o…

O oră ago