Categories: politica

Prima reactie a conducerii PSD fata de jignirile obscene proferate de Serban Nicolae. Cosette Chichirau trebuie sa indure noi umilinte

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a atacat-o si el, joi, pe deputata Cosette Chichirau, dupa ce colegul sau de partid, Serban Nicolae, a facut-o „proasta”, „nesimtita” si „nespalata”. De asemenea, Nicolae i-a mai spus femeii ca are o poza in care aceasta face „sex anal”.

Intrebat despre acest incident, Badalau i-a luat apararea lui Serban Nicolae.

„Mi-e greu sa judec un coleg, dar cred ca ce s-a intamplat, ieri, la Camera Deputatilor nu face cinste parlamentarului USR. Modul cum s-au comportat. Totusi un parlamentar trebuie sa aiba decenta. Este trimis in Parlament pentru a respecta procedurile democratice parlamentare”, a spus Badalau.

Intrebat daca atitudinea lui Serban Nicolae a fost adecvata, Nicolae Badalau s-a facut ca nu intelege. „Poftim? Nu inteleg la ce va referiti. Dl Serban Nicolae ar fi trebuit sa nu-i dea replica asta. Pana la urma, fiecare e liber sa faca ce vrea cu viata lui”, a spus Badalau.

Intrebat ce va face grupul PSD in cazul lui Serban Nicolae, Badalau a spus: „Ce sa-i facem? Sa-l certam pe dl Serban Nicolae?”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

„Cancel culture“ – editia 1947-1948. Cum a fost distrusa Academia Romana si au fost „anulati“ Tudor Arghezi, Traian Vuia, Lucian Blaga si Radulescu-Motru

In numarul din 5 ianuarie 1947, ziarul „Scanteia“ incepea o brusca si furibunda campanie impotriva…

3 ore ago

Agramatisme la varful PSD: „Spun si eu la multi ani tuturor celor care poarta numele de… florii astazi si toate florile din aceasta tara si din Bucuresti”

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, s-a chinuit din rasputeri, duminica, sa le faca o…

30 de minute ago

Daniel Ghita recunoaste ca Pandele l-a bagat in Parlament: „Unicul om care a crezut in mine”. Ghita, sustinator al Rusiei in razboiul cu Ucraina

Deputatul PSD Daniel Ghita a recunoscut, duminica, intr-o postare pe Facebook ca Florentin Pandele, sotul…

3 ore ago

Inca doi jurnalisti rusi au fost arestati. Ei sunt acuzati de „extremism” fiind apropiati de Alexei Navalnii

Konstantin Gabov si Serghei Karelin risca cel putin doi ani de inchisoare pentru acuzatii de…

3 ore ago