news

Prima reactie dinspre CSM dupa anuntul lui Tudorel Toader: „Avem 30 de zile la dispozitie, iar avizul este unul consultativ”

Procurorul Cristian Ban, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, a precizat ca reprezentantii CSM asteapta propunerea de revocare initiata de ministrul Justitiei, urmand sa analizeze daca e intemeiata, avand 30 de zile la dispozitie.

„Asteptam propunerea de revocare. Urmeaza sa o analizam daca e intemeiata, daca n-a mai fost luata in calcul cu prilejul controlului Inspectiei Judiciare, daca acele motive nu au fost transate cu ocazia controlului Inspectiei Judiciare. Si o sa vedem daca priveste aspecte care sunt in cursul unor cercetari penale sau disciplinare nu vor putea fi luate in considerare pana la solutionarea lor definitiva. Avem 30 de zile la dispozitie, iar avizul este unul consultativ”, a declarat, pentru Mediafax, procurorul Cristian Ban, membru al Consiliului Superior al Magistraturii.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Marian Pavel

Share
Published by
Marian Pavel

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

9 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

9 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

9 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

9 ore ago