Primar penal PSD din Giurgiu imbratiseaza oameni foarte in varsta in plina epidemie. Campanie de pomeni

politica

Primarul PSD al comunei Ogrezeni din Giurgiu, Jean Jipa, s-a laudat pe Facebook ca a oferit „ajutoare alimentare” locuitorilor din comuna. El s-a imbratisat cu foarte multi dintre acestia, fara a purta masca pe figura, unii dintre ei fiind foarte in varsta.

Pomana pesedista a avut loc cu o zi inainte de Florii.

Jipa a sters aceste imagini, insa au fost salvate de G4Media.

Autoritatile, in frunte cu Raed Arafat, mult laudat de PSD, au avertizat si cerut ca oamenii sa pastreze distanta sociala in aceasta perioada.

„Acum suntem in situatia in care noi am recomandat de ceva timp ca oamenii sa stea foarte mult acasa si sa iasa numai pentru anumite activitati. Insistam in acest moment ca populatia sa respecte aceste reguli. Vine Pastele, vin Floriile, este foarte important sa inteleaga lumea ca trebuie sa evite vizitele, sa evite deplasarile nejustificate, sa nu duca copiii sa viziteze bunicii, sa nu mearga tinerii sa viziteze persoanele in varsta si sa fie un Paste altfel anul acesta, pentru binele tuturor”, a spus la Digi24 secretarul de stat in MAI.

„Daca nu se vor respecta aceste masuri, riscul este sa avem o crestere abrupta a numarului cazurilor si sa fie infectate mult mai multe persoane”, a mai avertizat Raed Arafat.

In iunie 2018, Jean Jip a fost condamnat in prima instanta la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunilor de fals intelectual si abuz in serviciu intr-un dosar de delapidare.

Jipa este un apropiat al lui Niculae Badalau, baronul rosu de Giurgiu.

Mai mult despre: ,


Comentarii: