politica

Proaspat fugit din PSD, un deputat dezvaluie care este atmosfera in partid: „Unii lideri ai PSD ne spun ca nu facem parte din UE, ci din est”

Deputatul Ion Mocioalca a declarat joi, pentru Agerpres, ca a decis sa demisioneze din PSD si in semn de solidaritate cu Adrian Tutuianu si Paul Stanescu.

„PSD nu mai merge in directia care trebuie, este departe de oameni. Partidul este confiscat in momentul de fata, incapabil sa reactioneze la semnalele pe care le primeste din interior. Prima dovada consta in faptul ca aceia care incearca sa atraga atentia asupra problemelor cu care se confrunta PSD au fost dati afara din partid. Gestul meu este si un gest de solidaritate cu Marian Neacsu, Adrian Tutuianu, cu Gabriela Firea, cu Paul Stanescu, cel care a fost remaniat doar pentru faptul ca nu mai impartaseste ideile si impunerile conducerii partidului”, a afirmat Ion Mocioalca.

In opinia deputatului de Caras-Severin, CEx al PSD este, in prezent, doar „un cor al bisericii, care canta cum i se dicteaza”.

„Pentru aceste motive am plecat din PSD si m-am dus intr-un partid care respecta Europa. Am muncit in decursul carierei mele, in cinci mandate de parlamentar, pentru intrarea in NATO si in Uniunea Europeana, iar acum ma trezesc cu unii lideri ai PSD care ne spun ca noi facem parte din est”, declara Mocioalca.

Ion Mocioalca si-a depus in aceasta saptamana demisia din PSD, dupa 24 de ani in care a facut parte din acest partid. Totodata, el si-a depus adeziunea la grupul parlamentar al Pro Romania.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Lumina Sfanta este adusa de la Ierusalim si va fi trimisa eparhiilor din tara. La ora 19.00, aceasta va fi primita si la Catedrala Patriarhala

Sfanta Lumina va fi adusa de la Ierusalim, astazi, de Superiorul Asezamintelor Patriarhiei Romane la…

35 de minute ago

Un roman, snopit in bataie de trecatori pe o strada din Dublin, dupa ce a incercat sa rapeasca un bebelus dintr-un carucior

Scene socante in Dublin, acolo unde un roman a fost batut crunt pe o strada.…

49 de minute ago

Filipine: Ruinele unui oras vechi de trei secole au iesit la iveala dupa ce nivelul apei dintr-un lac de acumulare a scazut din cauza secetei

Dupa o perioada prelungita de caldura intensa si ploi putine, nivelul apei dintr-un lac de…

54 de minute ago

Cercetatorii au dezvoltat in laborator bacterii care mananca plastic

Poliuretanul este folosit in orice, de la huse de telefon la dresuri, dar este dificil…

O oră ago

Actiunile Rusiei din regiunea ucraineana Luhansk pot fi calificate drept „genocid”, sustine Institutul pentru Studiul Razboiului

In spitalele din partea ocupata de Rusia a regiunii Luhansk, mamele sunt amenintate ca le…

O oră ago

Oferta de cazare pentru turisti la Londra: Un cort intr-o sufragerie pentru 80 de lire pe noapte

Un anunt Airbnb care ofera turistilor sansa de a sta intr-un cort in interiorul unui…

2 ore ago