news

Procurorul din Caracal si trei politisti vor fi pusi sub invinuire. Sectia Speciala incearca sa castige simpatia romanilor

Procurorul din Caracal, Cristian Ovidiu Popescu, care a stat pana la ora 6:00 pentru a intra in casa lui Gheorghe Dinca, va fi pus sub invinuire de catre procurorii Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie.

Aceeasi masura va fi luata si fata de trei politisti, conform unor surse judiciare citate de Mediafax.

Conform surselor citate, Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie (SIIJ) va incepe actiunea saptamana viitoare, iar procurorul si cei trei politisti vor fi citati ca suspecti in dosarul privind maniera in care au intervenit autoritatile in cazul Alexandrei Macesanu.

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu este cel care nu ar fi permis agentilor de politie sa incalce mandatul de perchezitie si sa descinda in casa lui Gheorghe Dinca inainte de ora 06:00. La inceputul lunii august, Popescu a fost suspendat din functie

Vineri, dosarul de abuz in serviciu privind modul de actiune a structurilor MAI in cazul disparitiei fetei a fost declinat catre Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie (SIIJ) .

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Audientele TV de Paste. RTV, pe primul loc cu manele: Marian Mexicanu, Vali Vijelie si Pomohaci – Video

Romania TV s-a situat pe primul loc, in ziua de Paste, in topul audientelor. RTV…

33 de minute ago

Israelul a bombardat estul orasului Rafah: „Scopul este distrugerea ultimelor patru batalioane ale Hamas din Rafah”

Armata israeliana a efectuat, luni, lovituri aeriene asupra orasului Rafah. Locuitorii si-au impachetat corturile la…

O oră ago

Hamas a anuntat ca a fost de acord cu propunerea de incetare a focului inaintata de Egipt si de Qatar. Israelul spune ca propunerea este inacceptabila

Hamas a anuntat ca Ismail Haniyeh, seful biroului sau politic, le-a spus mediatorilor din Qatar…

O oră ago

O noua teorie deliranta la Moscova: „Istoria se repeta. In perioada premergatoare operatiunii speciale, Occidentul pregatea o agresiune impotriva patriei noastre”

Seful Directiei Principale de Informatii a Statului Major General al Fortelor Armate Ruse - adjunctul…

3 ore ago

Xi Jinping la Paris, ce a discutat cu Macron si Ursula von der Leyen: „China sa isi foloseasca toata influenta asupra Rusiei pentru a pune capat razboiului”

Presedintele francez Emmanuel Macron si presedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen l-au presat pe…

4 ore ago