Procurorul general condamna curajos manipularile de la Antena 3 si RTV: „Manifestari ale unor grupuri de interese care vor sa scape de justitie”

news

Procurorul general, Augustin Lazar, a atacat manipularile de la Antena 3 si Romania TV in privinta fostului procuror DNA Mircea Negulescu. „A generaliza un incident poate fi o greseala de logica, insa da bine si prezinta interes pentru agendele si strategiile celor care o fac”, a spus Lazar la bilantul activitatii DNA.

„In perioada emotionala, orice incident procesual este valorificat in media si este transformat intr-un veritabil casus beli. A generaliza un incident poate fi o greseala de logica, insa da bine si prezinta interes pentru agendele si strategiile celor care o fac. Motivele acestor manifestari se reduc la grupuri de interese in care figureaza doar problemele lor persoanele, nevoia de a scapa de justitie. Intelegem gradul ridicat de presiune sub care procurorii isi desfasoara activitatea, adesea sub amenintari si presiune”, a declarat Augustin Lazar.

Amtena 3 si Romania TV sustin o intensa campanie de decredibilizare a DNA si a luptei anticoruptie cu ajutorul unor inregistrari cu declaratii ale fostului procuror Mircea Negulescu. In umra cu mai putin de o saptamana, Negulescu a demisionat din magistratura.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: