politica

Procurorul general, replica ironica la afirmatiile infractorului Dragnea. Seful PSD se bucura ca Lazar este „evaluat”

Procurorul general al Romaniei Augustin Lazar a ajuns in aceasta dimineata la sediul institutiei. Intrebat ce parere are despre declaratiile recente ale liderului PSD, Liviu Dragnea, acesta a raspuns: „Cine se trezeste de dimineata departe ajunge”.

Evaluarea procurorului general Augustin Lazar este total indreptatita, a declarat presedintele PSD Liviu Dragnea, spunand ca poate acesta nu a gresit nimic si la finalul procedurii de evaluare va iesi „FB” (calificativul „Foarte bine”, n.r.).

„Eu cred ca este total indreptatita evaluarea. O evaluare nu inseamna neaparat ca a gresit. Poate ca dupa evaluare va iesi ‘FB’ (calificativul „Foarte bine”, n.r.)”, a spus Dragnea.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat in 25 august, pe Facebook, ca declanseaza procedura legala pentru evaluarea activitatii manageriale desfasurata de catre procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Augustin Lazar. In replica, procurorul general afirma ca a luat act de declansarea procedurii de evaluare, dar ca tema protocoalelor ”este falsa”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

9 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

9 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

9 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

9 ore ago