politica

Propaganda PSD se fac praf in fata datelor oficiale ale INS privind starea economiei: „Ele merg dincolo de orice propaganda, dincolo de orice caiet de colorat”

Deputatul USR Cristian Seidler a declarat marti ca datele publicate de Institutul National de Statistica merg „dincolo de orice propaganda”, iar cresterea reala a salariului nominal net este de doar 3,5%.

„Am vazut astazi cifrele publicate de Institutul National de Statistica. Ele merg dincolo de orice propaganda, dincolo de orice caiet de colorat, de povesti transformat in program de guvernare. Rezultatul cresterilor salariale si al involutiei fiscale se masoara in cifre absolute. Avem asadar, in perioada ianuarie 2017 – ianuarie 2018, o crestere reala a salariului nominal net de doar 3,5%, pentru ca, avand o rata a inflatiei de 4,7%, cea mai mare din ultimii cinci ani, orice alta crestere a fost dusa in derizoriu”, a spus Seidler, la Palatul Parlamentului.

El a adaugat ca asa se intampla atunci cand „nu ai impact bugetar, nu stii sa faci un calcul”, cand „nu faci o previziune”, cand „maresti nejustificat salariile unor functionari, care sunt in realitate, cel putin o parte dintre ei, doar clientela politica a PSD” si cand maresti taxe si impozite, cum ar fi supraacciza la combustibil.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

O gradina zoologica din Rusia a trimis pe frontul din Ucraina doi pauni pentru „a inspira trupele care lupta”

O gradina zoologica din Rusia a incercat sa isi faca partea sa in razboiul tarii…

11 minute ago

Un barbat din Statele Unite si-a pierdut aligatorul care il ajuta de zece ani sa infrunte depresia si face un apel emotionant la gasirea lui – VIDEO

Un barbat din Pennsylvania, care atribuie unui aligator pe nume Wally faptul ca l-a ajutat…

41 de minute ago

George Simion ii injura si ii ameninta pe „tradatorii” care au parasit partidul AUR in ultimele zile: „Venim dupa voi!” – VIDEO

Intr-un videoclip postat pe canalul sau favorit de comunicare, reteaua sociala chinezeasca TikTok, liderul AUR,…

O oră ago

Indemn socant al lui Lukasenko catre sportivii care vor participa la Olimpiada de la Paris: „Spargeti-le fata, aratati-le ca sunteti adevarati belarusi”

In timpul unei conversatii cu jurnalistii desfasurata ieri, cu prilejul sarbatoririi zilei de 1 Mai,…

2 ore ago

Doi barbati din Iasi au primit o noua sansa la viata, gratie rinichilor prelevati pentru transplant de la Sofia si transportati cu un avion SMURD

Avionul SMURD Bombardier Learjet 75 nr. 1123 a incheiat, miercuri seara, o misiune care a…

2 ore ago