Propunere USR: Gruparea Firea sa fie cooptata intr-o viitoare guvernare fara Dragnea. Reactie dura a PNL

politica

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, anunta ca liberalii nu sunt de acord ca Gruparea Firea sa fie cooptata intr-o formula alternativa de guvernare fara Dragnea. O propunere in acest sens a fost lansata de deputatul USR Cristian Ghinea.

„L-am auzit aseara pe colegul nostru de opozitie, Cristian Ghinea de la USR, spunand despre Firea ca poate ‘sa participe eventual la o formula de alternativa’ de guvernare fara Dragnea. Propunerea colegului de la USR este cel putin stranie pentru ca motiunea de cenzura pe care o va initia PNL are ca punct de pornire reprimarea violentelor din 10 august. Or, nu putem uita cine este Firea si ce implicare a avut in dispersarea brutala a manifestantilor din Piata Victoriei ca sa nu mai vorbim de cat rau face Bucurestiului ca primar general. Asa incat, in niciun caz nu putem crede ca a lovit-o brusc constiinta, Firea pentru Bucuresti este la fel de nociva ca Dragnea pentru tara. Locul lui Firea e langa Dragnea, nu langa noi”, a scris Danca pe Facebook.

Gabriela Firea a lansat in ultima perioada o serie de atacuri foarte dure la adresa lui Liviu Dragnea si a Guvernarii PSD. Mai multi parlamentari ai PSD au anuntat ca sunt de acord cu cele spuse de Firea si au atacat „dictatura” din PSD.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: