Protest in centrul Timisoarei: „Mergem dupa Fritz”. Manifestantii si-au dat foc mastilor – Video

politica

Cateva zeci de timisoreni au protestat, duminica, in centrul orasului fata de o presupusa obligativitate a vaccinarii si in legatura ci decizia autoritatilor de a carantina orasul. Printre participanti s-au aflat si numerosi indivizi cu aspect de interlopi.

Manifestantii s-au adunat in Piata Victoriei pentru a protesta, scandand „Azi in Timisoara, maine-n toata tara”, „Libertate” si „Fara carantina”. Ei s-au invartit prin piata cu pancarte pe care scria „Nu sunt proprietatea Guvernului!”, „Stop vaccinarii obligatorie”, „Ateu pandemie”, „Dictatura medicala e tot dictatura” etc.

Sambata, unul dintre participantii la protest (individul din mijloc – foto principala) a lansat amenintari grave, cu iz interlop, la adresa primarului Dominic Fritz.

Protestatarii si-au dat foc mastilor de protectie si au anuntat apoi ca „mergem dupa Fritz”.

Eu au ajuns in mars in fata Primariei, unde au strigat „Sa vina primarul!”, „Fara carantina!”, „Libertate!”, „Nu vrem sa fim condusi de hoti!”.

Cateva sute de manifestanti s-au aflat, duminica, si in fata Parlamentului din Bucuresti, cea mai mare parte dintre ei fiind membri AUE si fani Sosoaca.

Copresedintele AUR George Simion a declarat ca a venit la aceasta manifestatie ca sa protesteze „pentru libertate”. „Nimeni nu intreaba romanii daca sunt de acord cu starea de alerta, de urgenta, nimeni nu intreaba romanii daca sunt de acord sa fie impusa obligativitatea vaccinarii. Noi nu suntem impotriva vaccinarii, suntem pentru libera alegere (…) am venit ca roman simplu, pentru a lupta cu orice forma de restrictie care se incearca sa fie introdusa. Manifestatia de azi e organizata de Alianta Familiilor pentru a se opune obligativitatii vaccinarii in general. Este o lege depusa in 2017 in Parlamentul Romaniei, care a intrat pe rolul Camerei Deputatilor, noi am depus amendamente la ea si vom vota impotriva ei”, a declarat George Simion.

Mai mult despre:

Comentarii: