politica

PSD a gasit solutia pentru a invinge COVID-19 la Suceava. Face o comisie de ancheta in Parlament

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca, in cazul in care autoritatile nu comunica despre situatia de la Spitalul Judetean din Suceava, social-democratii vor initia o comisie speciala pentru aflarea adevarului cu privire la acest subiect.

„Ipocrizia trebuie sa aiba o limita. Eu nu am auzit nimic ce s-a intamplat cu managerul de la Suceava, decorat sau nedecorat, cum e el. Nu am auzit nimic despre ce se intampla cu domnul Flutur. Acolo s-au luat niste decizii in urma carora au murit niste oameni. Lucrurile astea vor trebui foarte clar aflate. Romanii trebuie sa stie ce s-a intamplat. Daca continua acest ritm, vom initia o comisie speciala sa aflam adevarul si vor fi institutional si constitutional obligati sa spuna Parlamentului adevarul”, a spus Ciolacu la Antena 3, citat de Agerpres.

El a adaugat ca „oamenii mor acum in administratiile controlate de PNL”.

„Domnul Florin Roman a atacat astazi anumite administratii locale (conduse de membri ai PSD – n.r.) gratuit. Oamenii traiesc in aceste administratii si stiu adevarul. Am vazut in Moldova trei judete – Bacau, Piatra Neamt si Iasi – care s-au unit sa cumpere un spital tampon pentru a nu se raspandi coronavirusul din focarul de la Suceava”, a afirmat Ciolacu.

Doctorul militar col. Daniel Ionut Derioiu a preluat pe 2 aprilie functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta (SJU), a anuntat vicepresedintele Consiliului Judetean Suceava, Viorel Seredenciuc.

Patru ofiteri din Ministerul Apararii Nationale vor asigura managementul medical si operational al Spitalului Judetean de Urgenta „Sfantul Ioan cel Nou” din Suceava.

Echipa va fi constituita din manager – colonelul medic Daniel Derioiu, director medical – locotenent-colonel medic Dinu Chioralia, sef al logisticii – maior Lupascu Bebi, iar ofiter de stat major locotenent-colonel Cristian Mihoci, precizeaza MApN, pe pagina de Facebook.

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, sustine ca majoritatea consiliilor judetene sau primariilor conduse de reprezentanti ai PSD nu au alocat fonduri pentru achizitionarea de aparate de testare PCR pentru coronavirus.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

5 ore ago

Polonia va cheltui 2,3 miliarde de euro pentru un „scut estic”. Sistemul de fortificatii a inceput sa fie deja construit

Polonia va investi peste 2,5 miliarde de dolari (2,3 miliarde de euro) in incercarea de…

5 ore ago

Starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico: grava, dar „pronostic pozitiv”, spune ministrul slovac al Sanatatii

Pronosticul privind starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico dupa tentativa de asasinat „este…

5 ore ago

Robotii si inteligenta artificiala, folosite pentru a ajuta femeile sa ramana insarcinate. Este acesta viitorul fertilizarii in vitro?

In mod normal, fertilizarea in vitro (sau FIV) este o „afacere” realizata manual. Medicul realizeaza…

5 ore ago