politica

PSD, agresiv: „Nicusor Dan, incapabilule, demisia! Ai promis ca salvezi Bucurestiul! Dar ai livrat doar nesimtire si indolenta”

PSD a postat miercuri un mesaj foarte agresiv pe Facebook prin care ii cere lui Nicusor Dan sa demisioneze. „Ai promis ca salvezi Bucurestiul! Dar ai livrat doar nesimtire si indolenta, in timp ce oamenii sunt sfartecati de caini, incapabilule!”, sustine PSD.

„Nicusor Dan, demisia! Ai promis ca salvezi Bucurestiul! Dar ai livrat doar nesimtire si indolenta, in timp ce oamenii sunt sfartecati de caini, incapabilule! Ai promis electoral ca iti dai demisia daca nu rezolvi problema cainilor fara stapan. Dar ai sfarsit prin a-i aduce din nou pe strazi, alaturi de mizerie, gunoaie si sobolani!”, a transmis PSD.

PSD mai spune ca USR tace complice la inactiunea si „culpa penala” a primarului lor.

„Iar, in timp ce in Capitala lui Nicusor Dan oamenii sunt ucisi de caini, USR tace complice la culpa penala a primarului lor! Un scut de tacere nerusinata in jurul lui Nicusor Dan, la fel ca celelalte cazuri de primari-penali ai USR! Un singur gest, Nicusor Dan – Demisia! Ai promis! Nu ai facut! Pleaca!”, mai indica postarea PSD.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Militarii rusi au oprit traficul auto pentru a ataca cu rachete Grad regiunea Harkov din Ucraina. Soferii privesc „spectacolul” din masini – Video

Imagini ireale publicate chiar de armata Rusiei pe retelele de socializare. In mijlocul unei sosele…

7 minute ago

Momentul crimei din Crangasi a fost filmat de un sofer. Ucigasii sustin ca s-au aparat, imaginile arata altceva – Video

Un sofer aflat in trafic in zona Parcului Crangasi a inregistrat momentul in care cei…

5 ore ago

Ciolacu, o noua balba. A spus la Constanta „onorata instanta” in loc de „onorata asistenta”

Premierul PSD Marcel Ciolacu a comis o noua gafa, miercuri, in timp ce participa la…

3 ore ago

FSB recruteaza refugiati ucraineni pentru sabotaje in Europa. In Polonia, a fost lichidata deja o retea de spionaj care lucra pentru Moscova

Oficialii occidentali spun ca Rusia a reusit sa combine cu succes inregistrarile camerelor de luat…

O oră ago