externe

Podoliak anunta ca vor fi „lovite” si Moscova, Sankt Petersburg, Ekaterinburg: „Vor fi lovituri diferite asupra unor tinte diferite”

Consilierul sefului administratiei prezidentiale de la Kiev, Mihailo Podoliak, a anuntat intr-un interviu acordat jurnalistului Michael Naqi ca „vor fi lovite” si Moscova, Sankt Petersburg, Ekaterinburg.

„Confirm oficial, o escaladare interna in Rusia a razboiului este inevitabila. Vor fi lovituri diferite asupra unor tinte diferite. Cine le va efectua si cum, asta este o alta discutie.

Inca o data, Ucraina nu loveste in Rusia. Dar, in logica razboiuliui, o escaladare interna a razboiului in Rusia este inevitabila, iar orasele rasfatate, care credeau ca traiesc intr-o alta realitate, precum Moscova, Sankt Petersburg, Ekaterinburg si altele, vor fi lovite. Dar aceasta escaladare este o problema interna a Federatiei Ruse”, a declarat Podoliak.

Statele Unite isi finalizeaza in aceste zile planurile de a trimite aproximativ 30 de tancuri Abrams in Ucraina, au declarat pentru CNN doi oficiali americani.

Anuntul administratiei Biden de a trimite tancurile fabricate in SUA ar putea veni chiar in aceasta saptamana. Calendarul in jurul livrarii efective a tancurilor este inca neclar si, in mod normal, este nevoie de cateva luni pentru a antrena trupele sa foloseasca tancurile in mod eficient, au spus oficialii.

SUA vor trimite, de asemenea, un numar mic de vehicule de recuperare, a declarat unul dintre oficiali. Vehiculele de recuperare sunt vehicule cu senile folosite pentru a ajuta la repararea tancurilor pe campul de lupta sau la indepartarea de pe campul de lupta pentru service si intretinere intr-o alta locatie.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

SUA au cumparat un lot de 81 de avioane rusesti de lupta vechi, au platit 20.000 de dolari pentru fiecare. Ce vor face americanii cu aceste aparate

Statele Unite au achizitionat 81 de avioane de lupta invechite din epoca sovietica din Kazahstan,…

52 de minute ago

Clotilde Armand: „Ciolacu are BAC-ul luat – probabil cu spaga – la 38 ani. Nici Viorica Dancila nu-l intrece in dezacorduri si perle”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, are o replica foarte taioasa dupa atacurile la care a…

2 ore ago

ISW: Este putin probabil ca Rusia sa obtina castiguri semnificative pe termen scurt in apropiere de Avdiivka, in ciuda retragerii limitate a Ucrainei

Este putin probabil ca fortele rusesti sa realizeze o "patrundere semnificativa din punct de vedere…

6 minute ago

Serviciu secret din Ucraina: Telegram a blocat o serie de roboti oficiali, inclusiv chatboturilor serviciilor secrete ucrainene

Directia Principala de Informatii a Ministerului Apararii din Ucraina a declarat ca platforma Telegram a…

3 minute ago